Mona: Multumesc din inima Sfântului Efrem pt ajutor, nu este prima dată când o face și stiu ca nici ultima.

Ieri, de ziua Sfantului Efrem, am fost în alt oraș cam la 60 km distanță de casa mea, locuiesc in Sicilia, pentru a participa la Sfanta Liturghie. Însă, când am iesit de la slujba mi s-a aprins in bord lumina de la baterie și volanul era foarte țeapăn, nu il puteam întoarce deloc. Inițial am gândit: oare de ce mi se intampla asta? doar vin de la biserica, a dat soțul meu câteva telefoane și s-a constatat că bateria nu mai primeste curent și are o problema destul de mare, ținând cont că nu eram in orașul nostru, nu cunosteam nici un mecanic bun.
Dacă plecam pe autostrada riscam sa rămânem cu masina in drum imediat ce se va consuma curentul din baterie pentru ca nu se mai incarca. Mă rugăm Sfântului sa ne ajute și stiam ca asa va fi, dar nu înțelegeam de ce ni s-a întâmplat una ca asta. Ma gândeam ca poate am gresit cu ceva, ma gândeam la multe dar cu nădejde. Ca sa nu mai lungesc vorba, datorită unui fin al nostru care locuiește în acel oras am reusit pana la urma să cumparam piesele care erau necesare și finul nostru care stie un pic de mecanica ne-a pus masina la punct cu o sumă foarte mică, am plătit doar piesele.
Dacă o duceam la mecanic ar fi trebuit să scoatem din buzunar o sumă destul de interesantă. Masina avea si un sunet foarte urat la motor și mecanicul nostru nu a știut să înțeleagă de la ce este, ieri finu a reusit sa gaseasca problema și să o și repare. Nu imi venea sa cred cum merge după ce a făcut-o.
Multumesc din inima Sfântului Efrem pt ajutor, nu este prima dată când o face și stiu ca nici ultima.