Mirela: A doua zi si baietelul s-a simțit rau si mai mult, era afectat ca eu nu eram acasa.

Slava Domnului si Maicii Sale Sfinte, slava Sfantului Efrem cel Nou si tuturor sfinților la care m-am rugat cat am fost internată cu covid la Institutul Matei Bals cu sotul si cei 2 copii de 2 luni jumate si 1 an si 7 luni. Inițial eu si fetita ne-am internat în miercurea mare caci ea făcea febra si eram îngrijorată ca un bebeluș atat de mic sa fie infectat cu covid. M-am rugat Sfantului Efrem si Maicii Domnului, Sfântului Nectarie, Sfântului Paisie, Sfantului Ioan Botezatorul si Sfintei Ana sa ne ajute ca fetita sa nu aibe urmari grave si sa fim de Paste acasa.
A doua zi si baietelul s-a simțit rau si mai mult, era afectat ca eu nu eram acasa. O mama stie ce greu e ca sa ii planga copilul de dor…Am început să mă rog si mai mult sa fim bine si sa ne externam cat mai repede sa putem fi împreună. A 3-a zi dimineata sotul si copilul s-au internat cu noi in salon caci febra baietelului era mare in continuare cu frisoane. Bucuria a fost mare sa ii vad, chiar si in asa conditii. Macar nu mai plangeam de dor..Bebelușul nu a mai facut febra de joi noaptea și si-a revenit complet, iar cel mare la fel, doar speriat de perfuzie.
Duminica dimineata, în ziua de Paste, o zi insorita, cand harul plutea în aer din belșug, am cerut sa fim externati si asa a si fost..Multumim Doamne pentru toate cate ne dai, căci toate sunt pentru modelarea noastra duhovnicească! Multumim Sfinte Efrem, Maicii Domnului si la toti sfinții! Sa ne rugam cum putem caci la Dumnezeu nicio vorba nu trece neascultata.