Mihaela: Astazi am avut o zi grea, eram obosita, nedormita, ba chiar am si injurat de 2 ori.

Astazi am avut o zi grea, eram obosita, nedormita, ba chiar am si injurat de 2 ori.
Pe seara, urma sa ma vad cu cineva foarte Drag, numai ca veneam din alta parte a orasului, si nu prea imi place sa vin, sa plec. Bombăneau, pe drum, in sinea mea: ,,Măi, dupa ce ca e interesul lui, dupa ce ca fac o ora pe drum, ma mai cheama si in statie, nu poate veni el la metrou? Si eu sunt obosita si nu am chef de strabatut orasul!”
In acelasi timp, insa, doream sa ma bucur ca il vad, constientizam ca sunt foarte obosita si parca auzeam doar: ,,don’t be mad on him!”, -adica, ,,nu te criza, nu te criza!” Poate nu pare important. Dar, imi doream sa astept persoana aceea cu Bucurie, nu cu asemenea stare de nervi si negativitate. Am citit, in metrou, Rugaciunea Sfantului Efrem, Grabnic Folositoare, rugandu-l sa vina cu mine, si sa nu provoc nici un discomfort persoanei dragi cu care urma sa ma intalnesc. A facut asa: „Sfantul meu a venit cu mine, l-am simtit! M-am calmat si am avut o stare de liniste si pace, dupa ce am citit Rugaciunea!”
Si, ca un plus:
Omul drag m-a asteptat la metrou, desi trebuia sa mai merg si eu o statie pe jos.
A fost asa de sfanta mica intalnire, pur si simplu sfanta, fara nervi, fara reprosuri! Sfantul mi-a sters cu mana toate starile urate, imediat ce m-am rugat! Multumesc!
Stiu ca nu e cine stie ce, dar pentru mine este, pt ca, atunci cand avem stari de nervi, putem rani foarte, foarte usor si iremediabil, chiar si pe cei Dragi!
Multumesc, Sfantul meu, pentru ca din ceva mic, ai facut ceva foarte frumos! Mi se parea imposibil sa gestionez, si pentru ca sunt eu foarte emotiva, si pentru ca la oboseala reactionez mai urat. Acum, nu mai simt nici oboseala!