Mioara: Mulțumesc Sfinte Efrem“ sunt cuvintele spuse cu ajutorul Bunului Dumnezeu..

Mulțumesc Sfinte Efrem“ sunt cuvintele spuse cu ajutorul Bunului Dumnezeu, de fiica mea Efremia în vârstă de 8 ani, care întorcându-se azi la școală după o absență de 3 zile, a dat un test (toți copii) pentru trecerea în clasa a 3 a sub supravegherea altor învățători de la alte scoli.
O parte din subiecte erau din lecțiile predate în zilele când ea lipsise de la școală și mai conțineau și cuvinte care nu știa ce înseamnă (noi locuim în Italia de 1 an), dar în timp ce scria și în timp cât învățătoarele corectau lucrările, ea se ruga Sfantului Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător să o ajute la test. Și o chiar așa a și fost, a primit nota maximă și atunci fiica mea Efremia a exclamat fericită ,,Multumrsc Sfinte Efrem ” . Lăudat este Bunul Dumnezeu întru Sfinții Săi ! Să ne rugăm cu credință și după voia Bunului Dumnezeu vom fi ajutați.
O a doua minune tot azi la școală i s-a întâmplat. Ii căzuse pixul fără zgomot. Și credea că a căzut în ghiozdan, la cautat în ghiozdan și pe jos de mai multe ori dar nu l-a găsit. A continuat să a scrie cu o rezervă, apoi ultima dată când a cautat a găsit pixul pe jos unde cautase mai înainte. Și din nou i-a mulțumit Sf Efrem zicând ,,Mulțumesc Sfinte Efrem ” Lăudat este Bunul Dumnezeu întru Sfinții Săi, căci și Efremia a venit pe lume prin rugăciuni la Sfantul Efrem, că înainte de a mă ruga Sfantului nostru drag Efrem pierdusem 4 sarcini.