Mihaela: Vreau sa multumesc si eu Maicii Domnului, Sfântului Efrem cel Nou si tuturor sfinților pentru ajutorul acordat mie păcătoasei.

Vreau sa multumesc si eu Maicii Domnului, Sfântului Efrem cel Nou si tuturor sfinților pentru ajutorul acordat mie păcătoasei. De câteva zile băiețelul meu care se numeste Efrem a fost diagnosticat cu gripa tip B, începuse să se simtă rau sa faca febră mare, l-am dus la spital acolo i sa făcut un test de gripa care a iesit negativ, doamna doctor respectiva a spus că se poate sa fie o răceala simpla si sa stau linistită că băiețelul arata foarte bine, m-am linistit pe moment am mers acasă el se simțea din ce in ce mai bine începuse să mănânce bine si dupa două zile a inceput sa faca febră foarte mare.

Speriata fiind si sigura ca o sa ne interneze in spital, pe drum mi-am adus aminte de Sfântul meu iubit si grabnic ajutator Efrem. Tot drumul pana la spital m-am rugat din inima sa gasesc un doctor bun care sa mi spuna exact ce are copilu si sa nu ne interneze.

Asa sa si intamplat la depistat imediat si a spus că dacă nu are nimic la plămâni nu are dc sa ne interneze. În tot acest timp petrecut la spital m-am rugat din nou Sfântului sa iasa radiografia bine drept urmare asa sa si intamplat. Mi sa dat doar tratament sa il tratez acasă. Multumesc din inima Sfântului nostru grabnic ajutator Efrem.