Ina: Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu pe toți!

În anul 2014 am avut uriașa șansă să ii ” cunosc” pe Sfinții Nectarie, Efrem cel Nou si pe Sfântul Părinte Arsenie Boca, grație mătușii mele iubite. De atunci, mari minuni s-au întâmplat in existența de zi cu zi a familiei mele extinse. Si tot de atunci cred ca nu trece zi în care să mă întreb: oare ce s-ar fi ales de mine, sau de ai mei, daca acești Sfinți buni si minunați nu s-ar fi milostivit de noi, daca nu ne-ar fi protejat si sprijinit cu rugăciunile lor bine plăcute Bunului nostru Creator. Uneori rugămințile noastre către ei s-au îndeplinit imediat, alteori a durat ceva timp. Însă doar atât cât era nevoie pentru a ne întări sufletește sau pentru a ne învăța ca nimic bun nu se poate obține fără răbdare și nădejde în mila Domnului. Am trecut ca orice om, prin probleme grave, prin primejdii si am traversat perioade de grava deznădejde și deprimare. Acestea au trecut si altele vor veni, căci ce e viața fără de zbatere si sincope? Insa incerc sa nu cad din nădejdea si credința că Măicuța Domnului si bunii nostri Sfinți nu ne vor părăsi. Si vom răzbi.

De cand am revenit în țară incerc sa particip săptămânal la slujba Sfantului Maslu, acesta fiind impreuna cu Sfanta Împărtășanie cele mai de folos medicamente pentru suflet si trup. Am imensa fericire sa locuiesc in apropiere de biserici ce adăpostesc sfinte si prețioase moaște sau papucei ale acestor sfinti mult iubiti. Inchei cu un mic fragment din acatistul Sfântului Efrem cel Nou: ” Iar noi suspinam dupa cerescul tau ajutor, sfinte, vrand sa traim si noi acoperiti de binecuvantarea ta, ca sa Ii cantam lui Dumnezeu: Aleluia!”

Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu pe toți! Le multumesc din străfundul inimii mele si Îl rog pe Bunul Dumnezeu sa ma vindece si sa imi ierte neputințele. Amin