Mihaela: Multumesc din tot sufletul Sfantul Efrem cel Nou pentru ca mi-a ascultat rugaciunea

Multumesc din tot sufletul Sfantul Efrem cel Nou pentru ca mi-a ascultat rugaciunea si ca impreuna cu Maica Domnului si Sfanta Cuvioasa Parascheva de la Iasi, m-au ferit poate de o mare nenorocire. In urma cu 2 saptamani m-am inscris la un concurs pentru ocuparea unei functii in cadrul unei institutii publice, urmand ca astazi sa am proba scrisa. In aceste ultime 2 saptamani am citit zilnic Acatistul Sfantului Efrem cel Nou, Acatistul Sfintei Parascheva si Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului.

Desi le-am citit cu mintea mai mult imprastiata si cerand ajutor pentru concurs, ieri, cu o zi inainte de concurs, am avut o mare cumpana. Eram singura acasa cu cei doi copilasi ai mei si 2 indivizi au avut intentia sa ne talhareasca (probabil ca daca reuseau sa patrunda in casa poate chiar sa ne ucida).

Nu voi povesti in amanunt nici faptele, nici spaima, insa astazi cand m-am dus la concurs am aflat ca nu se da test grila cum stiam si cum nu reusisem decat sa citesc de cateva ori bibliografia, m-am retras. Am inteles ca nu pentru asta trebuia sa ma rog, insa rugaciunile mele, nevrednice, mai mult din gura decat din suflet, ne-au salvat. Poate de la o mare nenorocire caci nu stiu ce ganduri aveau cu noi acei oameni . Asadar multumesc Mantuitorului Iisus Hristos caci a ascultat rugaciunile Maicii Sale, a Sfantului Efrem cel Nou si a Sfintei Cuvioase Parascheva si ne-a ocrotit. Multumesc Sfantului Efrem cel Nou caci nu m-ai lasat nici de aceasta data! Slava lui Dumnezeu pentru toate!