Maria: Minunile incep inca de cand ne nastem..

Minunile incep inca de cand ne nastem.In urma cu 7 ani am fost operata de o tumoare cervico-laterala stanga (in termeni medicali) care intr-un final s-a dovedit a fi o simpla punga de puroi. Inainte cu aproxιmativ 2 ani de aceasta operatie a inceput sa imi apara ca un ganglion inflamat sub urechea stanga. La inceput nu i-am dat prea multa importanta crezand ca am racit sau m-a tras curentul. Dupa o perioada de timp am observat ca acesta creste si creste, apoi am inceput sa simt durere, intepaturi. Am mers la doctor ,nu imi iesea nimic in analize nici macar o infectie. De la ORL am primit un tratament cu antibiotic foarte puternic de nu eram in stare sa mai stau nici macar in sezut, insa nimic. Atunci doctorul a zis ca trebuie sa imi ia proba ca un fel de biopsie sa vada de ce natura este. Neavand nici o informatie am refuzat vehement sa mi se ia probe.

In acea perioada mama mea a mers la Sinca Noua, pe atunci slujea Parintele Matei, unde se aflau moastele Sfantului Nectarie .Atat mama cat si eu ne-am rugat Sfantului (eu mai putin si asa cum credeam eu pe atunci). Dupa un timp a mers la un alt doctor care are o aparatura mai speciala sa vedem ce este acolo, imi era frica sa nu fie vreun chist de natura canceroasa. Insa in urma analizelor mi s-a spus ca este adunata o secretie acolo care poate fi operata. Intre timp a stagnat si cresterea lui. Sigur rezultatul a fost datorita Sfantului Nectarie, caruia nici astazi nu am fost in stare sa ii multumesc asa cum ar merita. Am promis ca voi merge si eu la Sinca Noua, insa nu am ajuns. Il rog pe Dumnezeu sa ma ajute sa ajung sa respect macar dupa atatia ani romisiunea.Intr-un final am fost operata fara nici o problema si totul a fost ok.

In urma cu 2 ani am avut un accident de masina din care multumesc Lui Dumnezeu am scapat fara nici o zgarietura atat eu cat si prietenul meu, insa eu in loc sa multumesc lui Dumnezeu prin rugaciune, m-am cam departat de biserica, unde mergeam doar de sarbatori. Acum dupa doi ani au inceput diferite probleme in special dupa decesul bunicii mele in februarie, in martie am facut un atac de panica tare urat in trafic in timp ce conduceam. Am ajuns la urgente, analize bune sau chiar foarte bune. Acest tip de simtome se repetau la inceput aproape zilnic, apoi saptamanal in final am devenit foarte anxioasa fara nici un chef de nimic, fara motivatie, plina de nelinisti. Bineinteles ca am continuat cu tot felul de investigatii : cardio, neuro, endo, orl si nimic totul perfect fizic, insa imi era foarte greu sa imi vad de viata de zi cu zi.

In august am ajuns impreuna cu mama la Prislop la mormantul Parintelui Arsenie Boca, apoi la Retezat unde am reusit sa stau de vorba 2 minute cu Prasfintitul Danil Stoenescu, care m-a incurajat. Apoi a urmat o perioada destul de urata cu tot felul de stari. Intr-o zi m-am hotarat sa merg la taina Sfantului Maslu , unde la sfarsitul slujbei Parintele a scos din Sfantul Altar o icoana care o primise de la cineva-icoana cu Sfantul Efrem cel Nou. Auzisem fugitiv de Sfant inainte cu 2-3 saptamani , dar nu m-am concentrat asupra acestui subiect. A doua zi intr-o pauza am intrat putin pe net cautand totodata o rugaciune pentru astfel de stari si dau exact peste Sfantul Efrem cel Nou, grabnic ajutator pentru tot felul de probleme si pentru anxietate si neliniste. In acel moment eram sub un tratament pentru stres si agitatie , m-am mai linistit insa nu eram ok.Insa dupa acea zi am inceput sa citesc minunile Sfantului, am citi si acatistul, nu zilnic si nici macar asa cu ar trebui si sincer ma simt mult mai linistita nu mai dau atata importanta tuturor senzaitilor, am revenit pot spune la normal , imi vad de serviciu si de viata mea personala.

Sunt convinsa ca Sfantul Efrem m-a linistit. Si ii multumesc pe aceasta cale si il rog sa ne aiba in paza zilnic pentru totdeuna. Stiu ca mai am pana o sa imi revin complet,dar am incredere in Dumnezeu,in Maica Domnului in Sfintul Efrem care ne pot intari in credinta. Inca ceva :cei care citit daca aveti ocazia sa ajungeti prin Bucuresti va sugerez sa mergeti sa vizitati Manastirea Pasarea o minunatie. Un loc foarte incarcat spiritual. Aici se afla o icoana a Maicii Domnului facatoare de minuni. Sa ne ajute Dumnezeu pe toti si aveti credinta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *