Maria: Vreau sa marturisesc 2 dintre minunile pe care Sfantul Nectarie le-a facut cu mine.

Vreau sa marturisesc 2 dintre minunile pe care Sfantul Nectarie le-a facut cu mine. Avusesem o discutie cu omul pe care il port in suflet si acesta a decis sa punem punct , sustinand ca nu putem sa fim impreuna. Am decis sa merg la manastirea Radu Voda si sa citesc la racla in fiecare zi, acatistul Sfantului Efrem cel Nou si al Sfantului Nectarie precum si Paraclisul Maicii Domnului. Dupa o saptamana, fiind la racla Sfantului Nectarie si citind acatistul , un mic paianjen isi face aparitia pe una dintre paginile acatistului si atunci mi-am amintit ca am citit, printre minunile Sfantului Nectarie, ca s-a mai intamplat cu o fata asa, iar dupa aparitia paianjenului pe pagina acatistului pe care il citea, al Sfantului Nectarie, la putin timp a primit o veste in legatura cu ceea ce se ruga.

Atunci mi-am dat seama ca Sfantul vrea sa-mi transmita ceva. Si intr-adevar asa a fost, a doua zi , omul care nu mai vroia deloc sa ne auzim, sa tinem legatura, ma blocase pe telefon, a doua zi dupa intamplarea cu paianjenul la racla, acesta m-a cautat.

A doua minune infaptuita de Sfantul Nectarie a fost chiar de praznicul lui, pe 9 noiembrie. Sfantul stia cat de mult mi-am dorit sa merg de ziua Lui la manastirea Radu Voda sa ma rog la racla lui pentru o relatie binecuvantata intre mine si omul pe care il port in suflet si cand am ajuns la biserica, in jur de ora 14, erau mii de oameni la coada pentru a se inchina la moaste si tot mergand, pe strazile adiacente bisericii, pentru a ma aseza si eu la coada, ma striga o doamna care ma cunoaste si care era cu mult in fata la rand fata de unde ar fi trebuit eu sa ma asez daca as fi stat in mod normal la rand, mai ales ca abia atunci ajunsesem. A fost o alta binecuvantare, pentru ca Sfantul stia cat de mult imi doresc sa ajung la biserica sa ma rog pentru mine si omul pe care il port in suflet si astfel am reusit ca la ora 18.30 sa ma inchin si sa ma rog la moaste , a fost o mare binecuvantare, mai ales ca a doua zi la ora 5 dimineata trebuia deja sa plec din Bucuresti cu niste treburi si astfel daca as fi stat la coada in mod normal , fara sa ma observe cunsotinta aceea, as fi reusit cred ca abia la miezul noptii sa ajung sa ma inchin la moaste dar sfantul m a ajutat atat de mult incat nu am cuvinte sa-i multumesc!”