Dana: Doresc sa mulțumesc din suflet Sfantul Efrem, pentru ajutorul pe care mi-l oferă de fiecare data când alerg la el.

Doresc sa mulțumesc din suflet Sfantul Efrem, pentru ajutorul pe care mi-l oferă de fiecare data când alerg la el. Am suferit o intervenție chirurgicală in urma cu câteva zile, iar Sfântul a lucrat intr-un mod miraculos și totul a decurs bine, exact așa cum l-am rugat eu! Nu am avut dureri și externarea s-a făcut a doua zi. Menționez ca am fost foarte speriata, gândindu-ma la riscurile acestei intervenții, la recuperea grea, etc ! Îl rog sa ma ajute in continuare, in legătura cu rezultatul analizelor și sa ma ierte, dacă am uitat sa mărturisesc ceva! Doresc sa mulțumesc și Sfantului Ioan Botezătorul, Sfantului Pantelimon, Maicii Domnului și nu in ultimul rând Bunului Dumnezeu, ca au înfăptuit pentru mine nevrednică și păcătoasa acesta minune! Bucura-te Sfinte Mare Mucenice Efrem, noule Făcător de minuni!

Rugați-va cu încredere și nu deznădăjduiți așa cum a făcut eu, pentru Dumnezeu poate face din imposibil, posibil!Mare este puterea Domnului! Multă sănătate va doresc și bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toți! Mulțumesc Doamne! Slava Tie!