Maria: Mulțumesc Sfinte Efrem!

Mulțumesc Sfinte Efrem! Am 3 băieți, fiecare cu problemele lui, cel mare era foarte dezamăgit si cu depresie își dorea să întâlnească o fata cuminte, buna, cel mijlociu cu probleme de sănătate cu acid uric crescut cu o alergie foarte puternica cu sideremia 6, iar cel mic tot timpul bolnav nici nu putea merge la școala mai ales că nu vorbește clar ai nu se poate exprima clar iar eu cu ganglionii limfatici măriți nu se știe din ce cauza s-au inflamat, așa că, m-am apucat sa citesc acatistul Sfântului Efrem cel Nou, sa fac 40 de acatiste, bineînțeles că sfântul a venit si a făcut ordine pentru toți .
In urma alergiei am făcut tot felul de analize fiului mijlociu, acestea arătau că acidul uric ajunsese la 10, deci era suspectat de guta +multe alte complicații, așa arată hemograma completa, mai ales că nu manca carnea, pielea lui era o întreagă rana, nu știam la care doctor sa mai merg ai unde sa mă duc, de ce nu asimilează fierul, eram disperata. Iar cu cel mic nu știam cum să mai procedez si cum sa fac, mai ales că aveam terapii si nu mai ajungeam la programari că eram cu cel mijlociu prin doctori.
Dar Maica Domnului si Sfântul Efrem Efrem si Sfantului Nectarie nu m-au lăsat. Celui mare i-a scos în cale o fata care i-a redat zâmbetul, celui mijlociu i-a scăzut acidul uric la 7 si i-a crescut sideremia la 10 iar cu cel mic, profesorii spun că face progrese remarcabile, sunt uimiți de progresele lui dar noi nu prea am ajuns la terapie deci cine să-l învețe, iar mi-e Sfântul mi-a redat liniștea si mi-a micșorat ganglionii , abia dacă-i mai simt.
Mulțumesc Sfinte Efrem,ești atât de bun, așa grabnic ajutător,Te iubesc Sfinte. Rugati-va Sfântului in orice necaz si suferință si sfântul va veni imediat!