Maria: Cu lacrimi in ochi am continuat cu acatistul si cu mir pe burtica de la Sfantul Efrem.

Sunt emotionata cand ma gandesc la ajutorul primit din partea lui Dumnezeu, al Maicii Domnului si al Sfintilor in viata mea si a familiei mele, nu numai in situatii speciale dar si zilnic, in fiecare clipa. Maica Domnului m-a vegheat tot timpul si de fiecare data cand am citit acatistul sau paraclisul am gasit rezolvarea la toate problemele: scoala; casatoria; gasirea serviciului si a unei locuinte provizorii, construirea casei, nasterea copiilor si intr-ajutorarea lor trupeste si sufleteste; pacea familiei; depasirea conflictelor si ispitelor aparute de-a lungul timpului pana acum.

Alaturi de nepretuitul ei ajutor am primit in uma rugaciunii si sprijinul din partea Sfintilor.Toti Sfintii sunt facatori de minuni. Multumim tuturor: Sfantului Mina pentru masina primita cadou dupa ce a nostra a ars si pentru gasirea mutor obiecte pierdute; Sfantului Nicolae pentru salvarea unui suflet de la deznadejde; Sfantului Nectarie pentru ajutor la nastere etc.

Voi detalia insa despre ajutorul primi la ultima sarcina si nastere de catre Sfantul Efrem. Inainte de ultima nastere am intampinat greutati in a mai tine o sarcina; copilul se oprea din evolutie. Au urmat o serie de analize. Am ramas insarcinata cu rugaciune la Sfantul Efrem si cu nadejde ca e data aceasta cu ajutorul lui al Sfantului Nectarie si al Maicii Domnului voi duce sarcina pana la capat. La primul control doamna doctor insa a spus ca nu trebuie sa imi fac sperante prea multe copilul nu era fixat bine si se temea de o hemoragie.

Cu lacrimi in ochi am continuat cu acatistul si cu mir pe burtica de la Sfantul Efrem. Apoi aproape de 8 saptamani cand apareau problemele de oprire din evolutie am avut simpomele specifice acesteia. Baiatul cel mare s-a rugat din tot sufletul Sfantului Efrem sa nu fii patit nimic bebelusul cand eram la urgente la control si rugaciunea i-a fost ascultata.

Multumim Sfinte Efrem si pentru ajutorul primit la nastere, avem o fetita pe nume Maria iar urmatorul baietel va primi numele Tau.