M.: Sfintii sunt prietenii nostrii!

Vin dinou sa marturisesc binecuvantarile si ajutorul pe care l-am primit de la Bunul Dumnezeu prin mijlocirile Sfantului Efrem si Maicii Domnului. Baiatul nostru trebuia sa-si termine lucrarea de disertatie pentru master. O lucrare grea in domeniu IT la politehnica militara. Calendarul pentru predarea lucrarii s- a scurtat, el mergea si la servici si era intr-o criza mare de timp. Nu credea ca v-a termina in timp util si voia sa renunte si sa amane pentru anul viitor asa cum au mai facut si alti colegi de ai sai. Dar nu ne-am pierdut speranta si nadejdea in ajutorul lui Dumnezeu si a Sfintilor Sai.

Am citit Paraclisul Maicii Domnului, Acatistul Sfantului Efrem si ne-am rugat sa nu ne lase nici de aceasta data. A reusit sa termine in ultima zi, cu mari peripetii. Ne-am rugat mereu in tot acest timp Sfantului Efrem sa-l insotesca si sa-l ajute si nu ne- am pierdut nadejdea. A trecut prin mari peripetii, inclusiv blocaj in trafic.

A ajuns pe ultima suta de metrii cu 20 de minute inainte sa expire timpul de predare. Aveam mari emotii in tot acest timp si- l rugam pe Sfantul Efrem sa calatoreasca cu fiul meu si sa- l ajute sa ajunga la timp.

Astazi cu ajutorul Maicii Domnului si a Sfantului Efrem, Bunul Dumnezeu a randuit sa- si sustina lucrarea de dizertatie si sa ia si o nota buna. Sfantul Efrem este Sfantul fulger. Il simt ca si un prieten care nu ne lasa la greu. Si daca pierd ceva si nu gasesc ma rog si vorbesc cu Sfantul sa ma ajute. Rugati- va Maicii Domnului si Sfintilor cu incredere si nadejde si Sfintii vin mereu in ajutor! Iar atunci cand cererile noastre nu se indeplinesc, sa nu deznadajduim sa ne gandim ca ceea ce ne doream noi nu ne era de folos! Sfintii sa ne ocroteasca si sa mijloceasca mereu pentru noi! Doamne ajuta tuturor si INDRAZNITI! Sfintii sunt prietenii nostrii!