Ana Maria: I-am promis Sfantului ca daca va fi baietel, ii va purta numele.

Buna seara, numele meu este Anamaria-Andreea, in luna septembrie a anului trecut am pierdut o sarcina gemelara, imediat dupa ce sora mea a pierdut si ea sarcina in luna iulie-august. A fost tare greu sa trec peste, si peste pierderea surorii mele dar si a mea. Dupa cateva luni de la pierdere, nu mai mult de doua luni(chiar de ziua lui), l-am descoperit(spre rusinea mea) pe Sfantul Nectarie, caruia ii sunt vesnic recunoscatoare!

Am cerut binecuvantarea duhovnicului meu drag (care stiu ca s-a rugat pentru mine foarte mult, si am simtit rugaciunile lui neincetate) pentru a citi acatistul timp de 40 zile. Imediat dupa terminarea acatistului la maxim 3 zile sora mea m-a anuntat ca este insarcinata, iar dupa 1 luna, am ramas si eu insarcinata! (ultimul meu vis a fost ca multumeam Sfantului Nectarie ca mi-a dat un prunc, desi nu eram insarcinata in momentul acela).

Mi-am gasit refugiul in acatistul Sfantului Nectarie, am simtit o liniste sufleteasca pe care nu o mai simtisem de ceva vreme, si mai mult, am dobandit un prieten cel mai bun pe viata, cu care simt o conexiune extraordinara!
I-am promis Sfantului ca daca va fi baietel, ii va purta numele.

Multumesc vesnic lui Dumnezeu, Sfantului Nectarie si Sfintei Fecioare Maria(care a mers cu mine la fiecare analiza pe care am facut-o dupa pierdere, zic asta pentru ca…mereu cand mergeam la doctor vedeam o icoana de a ei) si nu in ultimul rand..duhovnicului meu care mi-a fost alaturi si mi-a dat speranta si curaj ca, totul va fi bine!

Iar voua oameni buni, va spun din suflet, nu deznadajduiti, dupa furtuna, intotdeauna vine vreme buna! Rugati-va! Din toata inima voastra sincera!