L.G. : Slavă ție Doamne ca ne-ai trimis pe pământ Sfinți/prieteni grabnic ajutatori!

Slavă ție Doamne ca ne-ai trimis pe pământ Sfinți/prieteni grabnic ajutatori!

Am promis ca voi mărturisi ajutorul primit in urma rugăciunilor catre Sfântul Efrem, Nectarie, Ioan Rusul, Dr Luca al Crimeii, Cuvioasa Parascheva, Filofteia, Iuda Tadeu, Părintelelui Arsenie Boca, Gherontie Puiu și nu în ultimul rand către Maica Domnului!

În urma internării mamei mele pt un tratament reumatologic, făcându-i-se analize și investiții, am externat-o cu suspiciune tumorala la un plămân.

Ca un trăsnet a venit pestr noi aceasta!

Alta internare, alt spital de specialitate, alte griji și temeri. Răvășita, panicata de toate astea am început sa citesc acatistul sfântului Nectarie, Efrem și alte rugăciuni catre sfinți dragi. În drumul meu spre spital m am abătut vineri, 5 mai la Mănăstirea Târgusor/Constanța a Sfântului Efrem, zi când este cinstita trecerea Sfântului in nefiinta. La Târgusor se găsesc moaștele Sfântului unde m am rugat, și am plâns lângă racla sa se îndure de măicuța mea sa nu aibă nimic grav, deși suspiciuni existau.

Au urmat alte investigații, analize, CT , etc … dar și rugăciune cu speranța! Dumnezeu și Sfinții lui s-au îndurat și după ultima investigatie din 29 iunie de ziua Sfinților Petru și Pavel, mama este bine, atât cât se poate pentru o persoana de 70 ani! Mereu ii am în gând, în suflet, ii strig, ii chem în ajutor și nu încetează să ma/ne ajute! Ma ajuta la serviciu acolo unde răutatea, nedreptatea și discriminarea este la ordinea zilei, atunci când poliția de circulație din București ne a oprit pt depășirea ușoară a vitezei și ne-a dat doar avertisment, la examenul fiului meu pentru admiterea la liceu optând pentru un profil anume, la liniștea și înțelegerea în familie și multe alte mici bucurii zilnice!

Nu voi putea mulțumi vreodata, eu pacatoasa, atât cât trebuie și cum se cuvine acestor Sfinți și Maicii Domnului! Iartă-ma Doamne pe mine nevrednica și păcătoasa pentru toate greșelile cele cu voie și fără de voie!

Aveți încredere și nu renunțați să vă rugați!