G. : Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Vreau să mărturisesc și eu ajutorul pe care l-am primit de fiecare dată din partea Sfântului nostru iubit, Efrem cel Nou. Vreau să vă încurajez prin a cere și dumneavoastră ajutorul prea minunat și grabnic al acestui mare Sfânt. Vă va ajuta în orice problemă, fie minoră sau majoră. Multe sunt minunile pe care le-am trăit dar mă voi rezuma la acestea:

Ajutor la examene:

La fiecare examen m-am rugat Sfântului Efrem cel Nou să mă ajute să le trec cu bine. Eu aveam speranțe mici în a trece examenele deoarece nu fusesem deloc pe la cursuri, ba chiar voiam să mă las de facultate dar cu ajutorul Sfântului Efrem m-am organizat și profesorii au fost îngăduitori deși nu aveam prezențe, m-au primit și am luat note foarte mari.

Ajutor în a găsi un loc de muncă:

Speranțele mele în a găsi un loc de muncă pe domeniul meu scădeau pe zi ce trece, mă simțeam inutilă și la un moment dat nu am mai vrut să caut pentru că se cerea experiența, ceea ce eu nu aveam și nimeni nu mă primea. Dar am alergat cu rugăciuni către Dumnezeu, Preacurata Maica Sa, Sfinții Efrem cel Nou și Nectarie din Eghina. După câteva zile am fost contactată de către un coleg pentru a-mi spune de un nou post pe domeniul meu unde primesc și oameni care nu au experiență! Astăzi lucrez aici prin mila lui Dumnezeu și a Sfinților Lui!

Ajutor în dureri fizice:

Am avut niște dureri îngrozitoare de stomac încât nu puteam să mă ridic din pat. Am luat o iconiță mică a Sfântului Efrem pe care o aveam lângă pat si mi-am pus-o pe stomac, rugându-mă să mă ajute să trec cu răbdare peste acest episod. În acest timp scurt durerile scădeau treptat până când durerea a dispărut de tot!

Citiți dacă puteți în fiecare zi și o rugăciune scurtă către Sfântul Efrem ce Nou, dulcele prieten al lui Dumnezeu și veți simți ocrotirea lui asupra voastră! În dureri sau bucurii, el va fi cu voi mereu!

Sfârșit și Slavă lui Dumnezeu!