Iuliana: Vreau sa multumesc din tot sufletul meu bunului si ocrotitorului meu Mare Mucenic Efrem cel nou pentru ajutorul dăruit astăzi mie păcătoasei.

Vreau sa multumesc din tot sufletul meu bunului si ocrotitorului meu Mare Mucenic Efrem cel nou pentru ajutorul dăruit astăzi mie păcătoasei. Amanam de câteva săptămâni sa merg la medic pentru câteva investigații ginecologice, imi era teama de vreun răspuns neplăcut. Am cerut din suflet ajutorul Sfântului meu bun si drag Efrem, Sfantul Ierarh Nectarie, Sfantul Mare Muceni Mina, Sfantul Ierarh Spiridon, Sfantul Anton, Sfintei Cuvioasei Parascheva de la Iași si Sfintei Fecioare Maria Născătoare de Dumnezeu sa ma ajute sa primesc rezultate si răspunsuri bune cand voi merge la investigații.

Astăzi cu ajutorul bunilor mei sfinți mi-am facut curaj sa merg la doctor. Am luat cu mine o iconița cu Sfantul meu drag Efrem si una a Sfintei Cuvioase Parascheva si asa am primit rezultatele mult dorite. Cuvintele mele sunt prea putine pentru a multumi bunilor mei sfinți. Multumesc din tot sufletul Bunului D-zeu ca asculta rugăciunile sfinților pentru mine păcătoasa. Slăvit si minunat sa fi bunul meu Sfânt Efrem împreuna cu toți Sfinții pentru ajutorul dăruit mie astăzi. Doamne ajuta tuturor celor ce se roagă cu credință Fiului Tău si sfinților Lui.