Iulia: Vreau sa marturisesc minunea pe care a facut-o Sfantul Efrem cel Nou cu mine.

Vreau sa marturisesc minunea pe care a facut-o Sfantul Efrem cel Nou cu mine. Imi doream de mult timp un alt loc de munca (cel pe care-l aveam in momentul acela si la care eram de 10 ani imi dauna foarte mult din toate punctele de vedere), am inceput sa fac acatistul Sfantul Efrem cel Nou in februarie 2017 timp de 40 de zile, in aproximativ o saptamana am aplicat la un post, m-am dus la interviu, acolo mi s-a sugerat un alt post fata de cel la care aplicasem, doar ca trebuia sa fac un curs de 2 sapt, si am acceptat.

Dupa ce am terminat cursul, am dat examen (intre timp am terminat de citit acatistul), am luat o nota foarte mare, nici cei care au terminat facultatea de specialitate n-au luat nota asa mare, apoi am mai dat un test pt care initial nici nu ma pregatisem si pe care l-am luat cu ajutorul lui Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Efrem, Sfantului Nectarie, Sfintei Cuvioase Parascheva, nici acum nu-mi explic cum de am luat acel test pentru ca sunt constienta ca nu am scris mare lucru in el, test pe care multi l-au cazut, chiar licentiati in specialitate.

Asta a fost o alta minune a Sfantilui Efrem pentru ca, datorita faptului ca am luat acel test, m-au angajat intr-un proiect minunat, cel mai frumos proiect de la firma unde sunt acum, unde am gasit o echipa minunata, mai bine platit, aproape de casa si cu o atmosfera care m-a ajutat sa-mi revin din traumele celuilalt loc de munca.

Pe 5 mai 2017 am semnat contractul de munca, chiar de ziua Sfantului Efrem. Vreau sa spun ca tot mereu Dumnezeu, Maica Domnului, Sfantul Efrem, Sfantul Nectarie, Sfanta Cuvioasa Parascheva m-au ajutat sa-mi insusesc informatiile, pe care nu le aveam, foarte repede (eu neterminand facultatea de specialitate), iar Dumnezeu a facut o alta minune cu mine, in anul 218 am fost premiata pentru cea mai buna performanta pe anul 2018, singurul premiu de pe proiect, performanta care practic nu-mi apartine, ea este o minune a lui Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantul Efrem, Sfantul Nectarie, Sfanta Cuvioase Parascheva.

Tot Sfantul Efrem a facut posibila o plecare frumoasa de la fostul loc de munca, am putut sa-mi iau ramas bun frumos, desi unele persoane erau de fel mai recalcitrance, in acea zi el a facut o minune si totul a decurs cu bine.
Totul a inceput cu acatistul Sfantul Efrem cel Nou care m-a scos dintr-o deznadejde cumplita, desi pe la inceputul acatistului parca imi pierdusem speranta si eram suparata ca Sfantul Efrem nu-mi da un loc de munca mai repede. I-am cerut iertare si I-am multumit din suflet pentru minunea pe care a facut-o cu mine. Cand ma gandesc la tot ce s-a intamplat si cum s-a intamplat, pare incredibil. Le multumesc din toata inima lui Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantul Efrem, Sfantul Nectarie, Sfanta Cuvioase Parascheva pentru tot, sa nu va pierdeti niciodata, niciodata speranta. Doamne ajuta! (Iulia – Galati, februarie 2019)