Iuli: Atât de bun și de iubitor de oameni este Bunul Dumnezeu și Domnul Iisus Hristos

Atât de bun și de iubitor de oameni este Bunul Dumnezeu și Domnul Iisus Hristos ,încât ne a dăruit mulțime de “prieteni” sfinți in viața noastră,a ne ajuta in necazurile și greutățile vieții. Cu bucurie mare in inima mea,mărturisesc ajutorul dăruit mie nevrednicei, astazi de la Sfinții mei prea buni. Trebuia sa merg la ecografia mamară anuală,de care îmi era foarte frica,ca de fiecare data când merg, deoarece am ceva mici problemuțe la sâni, dar cu ajutorul dragilor mei “ prieteni”(sfintii) totul este sub control și anul acesta.

Este prima data când ma duc nepregătită spiritual la un control medical, dar aseară și in cursul zilei de azi, l-am rugat pe Sfântul Efrem cel nou, ocrotitorul meu,”Sfântul meu cu inima de mama” sa meargă cu mine, sa ma astepte deja in cabinet, și chiar el sa ma consulte și sa îmi spună ca totul este sub control. Și de acesta data, Sfântul meu grabnic ajutător nu m-a lăsat. Îți mulțumesc sfinte părinte Efrem pentru ajutorul dat astazi, ( m-ai umplut inima de bucurie, mi-ai înseninat ziua), îți mulțumesc pentru locul de munca pe care mi l-ai dăruit in urma cu jumătate de an, pentru care m-am rugat din tot sufletul, îți mulțumesc pentru grija si ajutorul pe care i-l dăruiești mamei mele, si pentru ca tu nu m-ai părăsit, când eu am făcut asta.

Bucuria pe care tu mi-o dăruiești, nu se compara cu nimic in lume. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește mă pe mine păcătoasa roaba ta .