Anonim: M-am rugat Sfantului Efrem

M-am rugat Sfantului Efrem, Sfantului Nectarie, Maicii Domnului, Sfintei Paraschiva, Sfantului Ilie Lacatusu pentru a scădea febra copilei mele, care de aproximativ 2 zile era bolnava și seara i-am rugat sa poată dormi fără a mai face febra. Imediat, după 10 minute, fetita mea era afebrila si a adormit bine toată noaptea. Chiar dacă a fost nevoie de antibiotic, nu a mai făcut febra la 3 -4 ore, decât ușoare subfebrilitati. Nu am cuvinte sa mulțumesc pentru că nu ne lasa niciodată, doar este nevoie sa ‘vorbim și sa ne rugam ‘.

Am povestit la o prietena despre Sfantului Efrem Cel Nou , ea venise în tara pentru puțin țimp si trebuia sa plece. Am fost bucuroasa ca era interesata și chiar mi-a spus ca și ar dori sa aibă o carte cu Sfantului Efrem, iar eu m-am oferit ca ii voi dărui. Când i-am dus cartea cu minunile Sfantului Efrem, m-am gândit ca sa-I dăruiesc o icoana și ulei sfințit.

A fost foarte fericita și mi a spus ca nu a îndrăznit sa-mi zică ca și ar dori mult și o icoana si chiar voia sa faca poza la coperta cartii ,sa aiba macar in telefon o poza cu Sfântul Efrem. Sfântul Efrem, ajuta-ne și ocrotește cu toți Sfinții, Maica Domnului, Impărăteasa tuturor, nu ne lasă și iartă ne pe noi păcătoșii, roagă-l pe Fiul Tău sa nu ne judece după greșelile noastre, ci să ne ierte și sa ne mântuiască!