Ioana: Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfintilor pentru ca mi-au ascultat rugăciunile si ca mi-au dat mai mult decât speram.

In ianuarie atat eu cât și sotul am avut de susținut un examen destul de greu pentru a putea avansa in cariera doar ca datorita durerilor mari de cap pe care le avem în fiecare zi simteam ca nu ma pot concentra suficient si ca nu rețin informațiile asa cu mi-as dori. Aprindeam candela si ma rugam in fiecare zi la Maica Domnului, Sfantul Efrem cel Nou, Sfantul Nectarie, Sfantul Ioan Rusul si Parintele Arsenie Boca ca să iau examenul si promițând ca o sa spun tuturor despre ajutorul pe care l-am primit și ca o sa fac o donatie către părinții din Sfantul Munte. Timpul trece și o data cu el si durerile mele erau din ce în ce mai prezente si atunci am zi ca daca eu nu pot lua examenul macar sotul meu sa promoveze( el nu este genul care sa mearga la biserica sau sa vorbesc despre Dumnezeu). Si rugandu-ma asa am avut marea bucurie ca in ziua examenului el sa îl promoveze cu ajutorul lui Dumnezeu, Maicii Domnului si a Sfintilor.

De atunci el este cel care spune tuturor cum Dumnezeu i-a netezit calea, cum din 8 candidați înscriși au rămas 6 iar din ei doar 3 s-au prezentat la examen. O minune mare la care nu speram sotul meu sa dea slava lui Dumnezeu. Cat despre donatie am trimis pe adresa lakos.8@gmail.com către Chilia Bună Vestire din Sf. Munte Athos.

Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfintilor pentru ca mi-au ascultat rugăciunile si ca mi-au dat mai mult decât speram.