Ioana: Deși sunt datoare cu multe minuni făcute cu ajutorul Lui Dumnezeu și al Maicii Domnului prin mijlocirea Sfântului Efrem cel Nou

Deși sunt datoare cu multe minuni făcute cu ajutorul Lui Dumnezeu și al Maicii Domnului prin mijlocirea Sfântului Efrem cel Nou, multe pe care din păcate le-am și dat uitării, Sfântul Efrem cel Nou, mi-a arătat astăzi că mă iubește , mă susține și este alături de mine în permanență.
Va povestesc un pic despre mine..
Sunt o persoana foarte anxioasa cu simptome ușoare de depresie ( din cauza diverselor evenimente din viața din trecut și stilului de viață pe care tot nu îl schimb fiind o persoana foarte leneșă și delăsătoare ).
Deși incerc să mă spovedesc cat de des pot și să primesc binecuvântarea Sfintei Împărtășanii sunt tot o persoana care greu se schimba tot leneșă tot care persista în prostiile , gândurile și nebunia ei.
Căsătorita fiind, s-a întâmplat ca in Postul Crăciunului acesta să rămân însărcinată deși eram 100% sigură că nu se poate întâmpla din cauza stărilor mele de stres ,agitație, munca, și oarecum deznădejde la maxim că nu am cum să rămân și încercăm să îl provoc pe Dumnezeu să vedem dacă rămân. Minunea s-a întâmplat, am aflat înainte de Crăciun acest lucru , doar că din păcate , începând chiar din ziua Crăciunului am fost internată la maternitate cu iminenta de avort , urmând mai apoi sa am sângerări mai urâte. Psihic am fost într-o stare de negație , de deznădejde, că Dumnezeu vrea să mă pedepsească ptr că s-a întâmplat în post , multe gânduri că această sarcină trebuie sa se oprească și așa mai departe . Inițial la internare analizele ptr monitorizarea sarcinii au fost bune , ceea ce arată că sarcina este in evoluție doar că după a doua hemoragie analiza s-a înrăutățit din păcate iar speranțele au scăzut . In nebunia mea , pentru că altfel nu pot sa spun mi-am dorit să se termine o dată agonia , pentru că stăteam internata , la pat , pe tratament , neputincioasă , așteptând cu adevărat o minune poate poate se îmbunatatesc analizele. Partea buna a lucrurilor a fost că ecografic s-ar fi văzut din spusele medicilor o ușoară evoluție.
Analizele au fost modificate chiar și acum la externare , dar în ajunul anului Nou am fost întrebată dacă doresc sa fac avort ptr că părerea lor este că sarcina s-a oprit din evoluție și nu are rost sa mai stau prin spital etc ( dar nimeni nu garanta in scris și nici ecografic finalizarea sarcinii, menționez sarcina de doar 6 săpt și o zi,totul foarte prematur) . Mulțumesc Lui Dumnezeu și Maicii Domnului și Sfinților Efrem cel Nou și Nectarie care m-au protejat și luminat , am refuzat chiuretajul și am zis că voi mai sta până când va fi oficială oprirea din evoluție.
Luni după recoltarea din nou a analizelor aveam să aflu că analiza este tot cu ușoare modificări dar nu este valoarea care trebuie.
In disperare , într-un final, mi-am cerut iertare de la Dumnezeu și am zis sa se facă Voia Sa cu aceasta sarcină pentru că nu știu nici eu nici medicii în ce direcție o va lua dar nici în spital nu mai vreau sa stau . Abia astăzi, marți am fost văzută de alt medic și mi s-a spus ca deși analiza nu este ceea ce trebuie, nu înțelege de ce crește atât de puțin, sarcina este in evoluție și chiar am embrion și activitate cardiaca , ceea ce sâmbătă exista doar mugure embrionar , deci nu exista embrion. Vă dați seama ce bucurie! Și Slavă Domnului că nu am pus punct acestei sarcini. M-am rugat la Sfântul Efrem înainte și am promis că dacă acest copilaș se va naște și va fi sănătos, numele lui va fi Efrem ! Chiar daca va fi o sarcina mai grea , cu ajutorul Lui Dumnezeu și al Maicii Domnului și al Sfinților voi trece prin ea indiferent de deznodământ și voi incerca sa învăț din ea ce îmi este necesar pentru Mântuire. Sunt cuvinte mari spuse , dar amalgamul de trăiri este covârșitor.
Îmi pare rau că nu pot transpune mulțimea de sentimente și gânduri pe care le simți și le gândești atunci când ești însărcinată și mai ales cand ai un teren predispozant de deznădejde , necredința , iubire de sine , anxietate depresie etc. Numai Dumnezeu ne poate scoate!
Vă rog să îi chemați pe Dumnezeu , Maica Domnului, Sfântul Efrem cel Nou și Sfântul Nectarie in ajutor , pentru ca orice am încerca noi sa facem , sa controlam , sa fim la linie, dunga , punct ,nu putem , nu putem nimic fara Ei, iar prin astfel de incercari ne cultivam răbdarea , credința și nădejdea în Dumnezeu.
Și fiți cu nădejde , sa nu luați decizii pripite mai ales când mai este vorba despre încă un sufletel!
Doamne ajută! Să aveți bucurii!voi incerca sa revin cu noutăți cu ajutorul Lui Dumnezeu și al Maicii Domnului și mijlocirea Sfântului Efrem cel Nou.