Ileana: Povestea mea recenta incepe asa:

” Buna ziua, ma numesc Ileana si tare ma bucur ca am sansa de a relata binefacerile Sfantului Erem cel Nou si al Sfantului Nectarie. Povestea mea recenta incepe asa: din nefericire acum 10 ani mi-am injectat un lichid in corp in scopul de a avea forme mai proeminente. Locuind la New York de 15 ani, si vazand ca aceste operatii estetice se practica peste tot am vrut si eu sa incerc negandindu-ma ce repercursiuni pot avea. In ultimii 3 ani am inceput sa simt ca numai pot respira cum trebuie, stomacul era mereu deranjat, ficatul ma durea, aveam stari de nervi.

Mergand la multe controale doctorii nu Imi gaseau absolut nimic. Apoi am ajuns la Manastirea Sfantului Nectarie din afara New York-ului unde deasemeni am auzit si de Sfantul Efrem cel Nou. In tot acest timp sanatatea mea se inrautatea pe zi ce trece, chiar nemaiputand sa stau jos, mereu stari de rau, de lesin. Am gasit pe interent un doctor care avea ca specialitate sa opereze si sa scoate acest silicon injectat. A trebuit sa merg in Florida, mi-am facut o radiografie si atunci am aflat ca toate probleme de sanatate erau din aceasta cauza. Corpul incerca constant sa se lupte cu acel „corp strain”, acea substanta injectata care era activa. Efectiv era ca un vulcan.

Doctorul mi-a spus ca va fi o operatie foarte grea, va dura 5 ore iar apoi nu pot sta decat pe stomac 2 luni si cu mari deformitati. Din dorinta de a-mi salva viata am acceptat. Din pacate a trebuit sa conducem pana in Florida 21 de ore. M-am rugat mult la Sfantul Efrem cel Nou si la Sfantul Nectarie si bineinteles la Maicuta Domnului si vreau sa spun ca si la dus si intors drumul a parut extrem de scurt , lasand la o parte disconfortul ca eram in dureri si stateam pe stomac pe bancheta din spate.

Operatia a decurs bine. Astazi este 25 Martie 2017 si este deja 1 luna si o zi de la operatie. Sint din ce in ce mai bine cu toate ca am tuburi de drenaj in mine si nu pot sta decat pe burta si nu pot merge prea mult. Ceea ce Doctorul a spus ca este o minune, din cauza siliconului crescuse calciul in corp la 12, el spunandu-mi ca numai as fi trait mult pentru ca faceam blocaj renal curand. Dupa operatie calciul era 2. A spus ca nu a mai intalnit asa ceva. Nu putea crede. In toata incercarea asta grea Sfintul Efrem cel Nou si Sfantul Nectarie au fost alaturi de mine. Mi-au salvat viata si m-au incurajat. Eu fiind tare suparata pe mine insami pentru ce am facut cu 10 ani in urma. Ma caiesc si ma voi cai toata viata pentru asa greseala si nu pot crede cum am putut sa iau asa decizie neobisnuita si daunatoare. Incerc sa ma iert eu pe mine si sa merg mai departe. Durerile sufletesti si trupesti prin care am trecut m-ar fi devastat daca nu aveam acesti Sfinti minunati alaturi. Va multumesc din tot sufletul si din toata inima Sfinte Efrem cel Nou si Sfinte Nectarie pentru tot ajutorul mare acordat si va voi multumi toata viata si ca recunostinta voi incerca din rasputeri sa imi indrept viata.