Daiana: As dori sa va povestesc nu doar o minune, ci minuni savarsite de Sfantul Efrem pentru mine.

Buna seara .As dori sa va povestesc nu doar o minune, ci minuni savarsite de Sfantul Efrem pentru mine . Sa incep cu cea mai recenta . Zilele trecute ma rugam Sfantului sa ma ajute sa imi gasesc un loc de munca mai bun (lucrez la o sala de jocuri ) ,adica sa am un program mai ok, sa nu mai lucrez noaptea, sa am weekendurile libere si de ce nu, chiar si un venit mai bun . Am aplicat saptamana trecuta (15 martie 2017) pentru o companie . Luni cand eram la servici , a venit un batranel ce avea linguri de lemn de vanzare si m-a rugat sa il ajut cum pot . In primele secunde am fost reticenta, dar apoi i-am oferit niste marunti. Nu pot spune bucuria din glas, mi-a multumit de foarte multe ori si mi-a spus sa am credinta in Dumnezeu.

Dupa cateva ore, m-au contactat cei de la compania la care aplicasem ,mi-au trimis un mail cu un test in limba engleza . Chiar in ziua respectiva mi-au cerut cei de la cazino sa imi prezint demisia , deci „oferta” a venit la țanc. Am dat testul, dupa 2 ore m-au sunat, urmatoarea zi ( 22 martie) , am avut o discutie telefonica innengleza cu un reprezentant de-al lor ,iar acum astept urmatorul pas : sa fiu contactata pentru interviul propriu zis.

Simt o mare liniste cand citesc acatistul Sfantului Efrem ,oricat de agitata,nervoasa ssu suparata as fi. Este o minune si faptul ca duhovnicul meu mi-a adus papucul Sfantului acum cateva saptamani si am putut sa il tin aproape de mine . Voi reveni si cu alte minuni pentru ca stiu ca Sfantul este alaturi de mine si ma iubeste. Iti multumesc, Sfinte ! Si te iubesc !