Geanina: Slava lui Dumnezeu! Slava Maicii Domnului! Slava Tuturor Sfintilor!

Slava lui Dumnezeu! Slava Maicii Domnului! Slava Tuturor Sfintilor!

Doresc sa impartasesc cu voi toti o mare bucurie si realizare: am reusit la un examen la care imi doream din 2006 ( un examen greu, timp in care Dumnezeu a avut grija sa-mi dea toate experientele necesare pentru a ajunge aici).

M-am rugat la Maica Domnului, Sfantului Efrem, Sfantilui Nectarie, Sfintei Paraschiva, Sfantului Mucenic Mina, Sfantului Dumitru, Sfantului Gheorghe si alti Sfinti dragi care de fiecare data cand am avut nevoie, m-au ajutat!

Pe Sfantului Efrem si Sfantului Nectarie i-am cunoscut de anul trecut si de atunci, de fiecare data cand le cer ajutorul, vin degraba si ma ajuta (sunt foarte multe exemple, unele pot parea mici si banale, dar de care avem nevoie).
Tin sa precizez ca era foarte probabil sa nu ajung la acest examen azi, dar Sfantul Efrem m-a ajutat si in termen limita a asezat totul si am putut sustine examenul si am luat nota cea mai mare dintre toti candidatii (desi am avut indoiala ca nu voi promova).

Rugati-va neincetat! Mari minuni fac Sfintii si Maica Domnului mijloceste cu usurinta ceea ce noi cerem! Aduceti Slava si multumire, fiti recunoscatori! Multumesc Doamne, Multumesc Maica Domnului, Multumesc Tuturor Sfintilor!