Anca: Sfântul m-a ajutat sa iau permisul de conducere!

Sfântul m-a ajutat sa iau permisul de conducere! Chiar cu o saptamana inainte de examen, deznădăjduită si obosita psihic, citeam minunea facuta de Sfantul Efrem cu o credincioasa care s-a aflat in aceeasi situatie ca si mine. Picase de trei ori, era deja la al doilea dosar, insa, Sfantul a ajutat-o sa treaca cu brio.

Pe masura ce citeam mărturisirea tinerei, simteam ca citesc despre mine, ca este pentru mine, ca Sfantul vrea sa-mi spuna ceva. M-am inveselit si simteam in suflet o speranta, mai ales ca am mai primit ajutor de la el atunci cand l-am rugat. Asa ca, mi-am cumparat cartea Sfantul Efrem cel Nou Luminatorul celor care invata sau au de trecut examene ori incercari, si pe masura ce citeam minunile pe care le-a facut, imi crestea si stima de sine si increderea ca ma va ajuta si pe mine.

In acest timp am mai citit Acatistul Sf Nectarie si de asemenea m-am inchinat la moastele lui (jud. Iasi), Acatistul Maicii Domnului (bucuria tutor celor necajiti), Acatistul Sf Mare Mucenic Mina care imi este foarte drag, Acatistul Sfintei Parascheva, Canonul Ingerului Pazitor si Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos.

Simteam o liniste si o pace dumnezeiasca, stiam ca rugaciunile imi sunt ascultate si ca totul va fi „pregatit”. Asa a si fost, de la început si pana la sfarsit, am simtit ca Dumnezeu a fost cu mine.  Nu incetati sa va rugati Domnului și Sfinților! Nu ne raman datori, ei vin in orice problema. Ceea ce este cu neputinta la oameni, este cu putinta la Dumnezeu! Sa ne rugam neincetat, in orice moment, sa-l avem pe „Doamne Iisuse” mereu pe buze si in inimi.