Florentina: a numesc Florentina, incep prin a povesti despre Sfantul Nectarie care din intamplare am aflat de pe internet..

Doamne ajuta tuturor. Ma numesc Florentina, incep prin a povesti despre Sfantul Nectarie care din intamplare am aflat de pe internet, i-am citit minunile si am ramas cu lacrimi in ochi findca nu stiam ca exista asemenea minuni adevarate. Sfintul Nectarie m-a ajutat de multe ori cerindu-i ajutorul sa pot vinde 5 catei bichon, numa ce ii promisesem ca ii voi citi acatistul la biserica Sfanta Paraschiva din TM, unde se afla o mica parte din moaste, iar seara am vindut toti cateii si mi-am tinut promisiunea facuta.

L-am visat acum un an. Ma visam ca ma rugam si cind am ridicat capul aveam sa-l vad pe Sfint linga mine, mi-a pus mina pe umar fara sa-mi vorbeasca era in haine preotesti intre timp simteam ca ma trezesc dar inainte sa ma trezesc ma trecea un fel de curent in partea stinga a corpului unde el tinea mina pe umar.

Cind m-am trezit desigur mai simteam acel curent, deoarece am probleme de sanatate si am fost operata. Intre timp aveam sa ma gaseasca si Sfantul Efrem, ma rugam si am vazut o maicuta ca vindea obiecte bisericesti, m-am apropiat si am vazut ca avea ceva deosebit un Sfint intr-o poza, am intrebat cine este, dansa a zis Sfantul Efrem.

Am cumparat aceea poza, am cautat pe internet si am ramas muta de cata suferinta se gasea in viata Sfintului. Am zis atunci sa fie si Sfantul Efrem ocrotitorul nostru. Am visat de doua ori pe Sfantul Efrem, odata l-am visat ca imi plingea de mila mea intr-o icoana si a doua oara mi-a vorbit, eram cu sotul meu si i-a adresat cateva cuvinte, sa nu mai injure ca Dumnezeu ne va ajuta. Pot spune ca m-i sa schimbat viata de cand am cunosc acesti Sfinti minunati.

Am hotarit sa ma casatoresc cu acte si in biserica, am fost ajutata sa cumpar verighetele, am fost ajutata cu acte sa rezolv, si multe altele. Multumesc Sfintilor Efrem si Nectarie ca s-au indurat si de mine pacatoasa, cuvintele sunt sarace in fata sfintilor. Slava voua sfintii mei Efrem si Nectarie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *