Elena: In noaptea de 24 martie spre 25, am visat o icoana foarte mare a Sfântului Efrem Cel Nou!

In noaptea de 24 martie spre 25, am visat o icoana foarte mare a Sfântului Efrem Cel Nou! In vis am vazut moaște și foarte mult Mir! Dimineața de 25 martie am început să citesc sa caut prin cărți! Citind, am realizat ca icoana Făcătoare de Minuni este la Sihastria Rarăului! I-am povestit soțului si i-am spus că aș vrea să ajung si eu acolo! Dimineața de 14 aprilie 2019, l-a 3 saptamani de cand am visat am plecat din Sibiu spre Sihastria Rarăului! Undeva pe la Câmpulung Moldovenesc, gps nu a mai mers! Am oprit si am intrebat de Mănăstire!

Cineva ne-a îndrumat sa urcam Raraul ca la Mănăstirea Chiril, este icoana Maicii Domnului! Ne-am zis in gand ca Maica Domnului vrea sa trecem si pe la ea! După ce am ocolit cred ca de 3 ori aproximativ cate 50 de km! Intr-un final am ajuns la Măicuța noastră! Acolo am îngenuncheat si am rugat-o sa ma duca la Sfantul Efrem!

Dupa o ora de mers cu masina am ajuns la Sihastria! Intrând în mănăstire am intrebat un călugăr de Sfântul meu iubit! Mi-a spus sa ma duc in bisericuță ca acolo este icoana. Mare mi-a fost bucuria cand am vazut! La plecare soțul meu mi-a zis sa ma duc sa ma plimb sa admir frumusețea de acolo, el rămânând în fața mănăstiri!

Zis si facut! Nu trece mult timp și vine după mine, zicându-mi ca preotul a zis sa intru inapoi in mănăstire sa-mi arate ceva! Pentru început, m-am speriat putin! Dar mare a fost minunea! Am intrat ! M-am apropiat de altar. Din altar preotul se chinuia să scoată o icoana. Mare mi-a fost bucuria cand el a intors icoana către mine! Era o icoana foarte mare a părintelui Efrem! Nu-mi venea să cred ! Am plâns, am zâmbit am îmbrățișat-o! A fost cea mai minunata zi ! Sfantul mi-a facut cea mai mare bucurie!

M-a ajutat de foarte multe ori! Le mulțumesc din suflet Sfântului Efrem cel Nou! MAICII DOMNULUI, SFANTULUI MINA , si tuturor Sfinților Spiridon,Ioan Rusul!