Anca: Nu stiu cum am inceput sa citesc Acatistul Sfantului Efrem…

De 2 zile la rand m-a durut capul foarte tare, am crezut ca este din cauza ca la serviciu stau prea mult la calculator. Nu stiu cum am inceput sa citesc Acatistul Sfantului Efrem si de urmatoarea zi nu am mai avut nimic. Mama mea si-a taiat un deget, a fost la spital si a dat de niste doctori foarte rai care au trimis-o la alt spital, intre timp pana sa ajunga la celalalt spital am citit Acatistul si m-am rugat ca acolo sa gaseasca doctori mai buni si care sa aiba grija de ea.

Sfantul Efrem m-a ajutat si mama a avut parte de niste oameni foarte cumsecade la al doilea spital . Eram la Manastirea Radu Voda si imi doream foarte mult o icoana cu Sfantul Efrem dar nu dispuneam de multi bani, am intrebat domnul de acolo si mi s-au parut cam scumpe icoanele, asa ca am mai ramas putin sa mai arunc un ochi in magazin. Cautand pe acolo suparata am gasit o super icoana cu Sfantul foarte ieftina si pe deasupra am mai luat si 3 carticele cu minunile savarsite de El !

Job-ul l-am schimbat de 2 luni si nu toate colegele erau bune cu mine, m-am rugat Sfantului sa ma ajute si sa ma inteleg bine cu toata lumea ,iar cand am fost pe tura cu colega cea mai rautacioasa vreau sa spun ca nu mi-a venit a crede cat de draguta a fost cu mine si cat de bine ne-am inteles !

Intr-o seara chiar am visat ca aceasta colega a vrut sa facem schimb de locurile de la birou, iar peste cateva zile exact asa a fost, nu mi-a venit a crede ( m-am convins ca Sfantul chiar m-a ajutat ).

Multumesc Sfantului Efrem ,Maicii Domnului si Sf Spiridon pentru ajutorul dat . Inca ma rog sa ma ajute si pentru a ramane insarcinata si stiu ca voi ramane cu ajutorul Lor ! Dumnezeu este mare si Sfintii la fel !