Elena: Doresc sa-i multumesc din tot sufletul meu Maicii Domnului si Sfantului Efrem care alaturi de bunul Dumnezeu m-a ajutat sa-mi cumpar o locuința!

Doresc sa-i multumesc din tot sufletul meu Maicii Domnului si Sfantului Efrem care alaturi de bunul Dumnezeu m-a ajutat sa-mi cumpar o locuința! Vreau sa precizez ca in urma unor ,, piedici”( probleme pe care le avea fostul proprietar la banca) care tot apăreau in achiziționarea locuinței eu stateam cu banii in casa asteptand chiar si saptamani un telefon care sa confirme posibilitatea achiziționării.

La sfatul surorii mele care imi spunea de mult sa ma rog Sfantului Efrem daca vreau sa mi cumpar o casuta, pentru ca ea asa facuse la randul ei, m am decis sa o fac. Minunea s a intamplat! La 3 zile dupa ce am inceput sa citesc Acatistul Sfantului Efrem si sa ma rog si lui am fost sunata ca actele sunt gata si sa merg la semnat! Am dat slava lui Dumnezeu, Măicuței Sfante a Domnului si Sfantului Efrem si a doua zi am luat cu mine iconita Sfantului Efrem sa ma însoțească la acte! Totul a mers foarte bine si am achiziționat o!! Nu încetați sa va rugați continuu pentru dorințele voastre, ca bunul Dumnezeu, Maica Domnului si Sfintii ne ajuta!! Amin!