Elena: Așa cum v-am mărturisit prima minune..

Așa cum v-am mărturisit prima minune, cand după 4 ani de căsătorie (acum avem 10), am rămas însărcinată, cu primul copil, care îi poartă numele Sfantului Efrem cel Nou, adică Efremia-Andreea, acum iata ca Sfantul Efrem mi-a ascultat din nou rugăciunea si m-a învrednicit din nou de inca o minune. Noi suntem plecați în afara, iar aici stand in chirie, ne doream foarte mult o casa sa ne cumparam.

Eu nu lucrând, decat soțul, ne-a acceptat, să beneficiem de împrumut pentru casa. Am început să căutăm case, însă, era mai greu deoarece toate se vindeau foarte repede, iar care le gasea-am si le vroiam nu eram acceptați cu oferta. Asa ca am inceput sa ma rog Sfantului Efrem cel Nou să ne dăruiască și nouă după mare mila Lui, un acoperiș deasupra capului. Am făcut acatistu 40 de zile si înca il mai fac în continuare.

Dupa 40 de zile am fost acceptați de o casa pe care o văzusem amândoi, oferta ne-a fost acceptată,de proprietari. La ora actuală sunt cu actele in decurs pentru pregătirea casei. Abia asteptam sa ne mutam in ea. I-am promis că îl voi face cunosc si ca nu-l voi mai uita ca pana acum si mereu va fii in rugăciunile mele. Multumesc Sfinte Efrem ce Nou nu am cuvinte.Doamne ajuta!