Alexandra: Mare e puterea Sfintilor prin harul lasat de Dumnezeu.

La inceputul acestui an am lasat pe pagina Manastirii Radu Voda marturia mea despre ajutorul primit din partea Sfantului Nectarie si a Sfantului Efrem cel Nou (am citit Acatistul Sfantului Nectarie si Paraclisul Sfantului Efrem cel Nou la miezul noptii si nici nu au apucat sa se implineasca cele 40 zile ca minunea a aparut: am ramas insarcinata dupa lungi incercari; de asemenea, Sfintii ne-au ajutat si ne ajuta si cu alte probleme, de sanatate, financiare, deznadejde, etc), iar acum doresc sa va impartasesc continuarea: astazi am fost prima oara in 5 luni de zile la o ecografie abdominala si spre surprinderea personalului medical, fara sa ma consulte cineva pana acum, fara analize, fara controale medicale, am in pantece un copilas sanatos, perfect dezvoltat de 21 de saptamani.

Mare e puterea Sfintilor prin harul lasat de Dumnezeu. Am baut si beau in fiecare dimineata Agheasma, ma ung zilnic cu Ulei de la candela Sfsntului Nectarie din Eghina si Manastirea Radu Voda si Ulei de la Mormantul Mantuitorului, iar miercurea, vinerea, Duminica si in Sarbatori sotul meu imi unge pantecele cu Ulei de la Manastirea Sfantului Efrem cel Nou din Grecia. Suntem recunoscatori si celor doua credincioase care la inceputul anului ne-au trimis aceste Uleiuri. Nu mi-a fost rau deloc, nu am avut parte de varsaturi si am luat vitamine si minerale dupa cum am simtit.

Ma rog Sfintilor in continuare sa imi lumineze mintea, gandurile si simtirile. Citesc zilnic Acatistul Sfantului Nectarie in continuare. Aveti credinta si nu incetati niciodata sa va rugati, orice incercari va vin!