Diana: Slava tie Sfinte Efrem cel Nou! Multumesc din suflet!

Doamne ajuta! Ma numesc Diana. As vrea sa va marturisesc cu multa dragoste si credinta un nou ajutor din partea Sfantului meu drag-Sfantul Efrem cel Nou si a Sfantului Parinte Nectarie.

In luna ianuarie m-am angajat intr-un loc unde nici nu speram, ma rugasem Sfintilor mei dragi si Maicii Domnului Hrisoleontisa insa pe atunci aveam alte suparari. Speram ca in viitor sa imi gasesc ceva de munca, insa eram destul de sceptica. Eu locuind in afara.

In decembrie pe la inceput, am gasit un afis mic despre niste locuri de munca, am completat o aplicatie pe internet si atat. Inainte de Craciun, primesc un telefon in care sunt intrebata daca mai sunt interesata sa lucrez. In prima faza, am crezut ca e o gluma, fara CV, fara nimic. Mi-am dat seama dupa 2 zile ca e ceva oficial iar in ianuarie am inceput munca, cu un colectiv foarte placut, un loc de munca care m-a ajutat mult cu exersarea limbii engleze.

In iulie am fost propusa pentru postul de supervisor iar acum am fost numita pe un alt post mai mare. Nu am cuvinte sa multumesc si Imi cer iertare daca mai trece o zi fara rugaciune.. Sfantul meu drag Efrem e Mereu Langa mine.

De foarte multe ori ii strig numele cand am o problema sau o stare de tensiune si imediat simt cum ma ajuta! Am vrut sa va spun doar ca Sfantul Efrem cel Nou e asa de bun cu noi, Doar trebuie sa credem in el! Slava tie Sfinte Efrem cel Nou! Multumesc din suflet!