Dan: Dumnezeu, Maica Domnului, Sfântul Efrem cel Nou, Sfântul Nectarie, Sfântul Porfirie, Sfântul meu înger păzitor

Dumnezeu, Maica Domnului, Sfântul Efrem cel Nou, Sfântul Nectarie, Sfântul Porfirie, sfântul meu înger păzitor, toți Sfinții și sfinții îngeri m-au ajutat sa primesc un raspuns automat (prin email) de la un fost lector de la care aveam nevoie de un document, liniștindu-mă (eram neliniștit că nu răspunde deoarece aveam nevoie de recomandări) si de asemenea sa nu mai faca zgomot mare ventilatorul laptopului – mă speriasem că laptopul s-ar fi stricat. M-au ajutat sa primesc și o data potrivita pentru inspectia de siguranta la gaze de la apartamentul pe care îl închiriez.

De asemenea, m-au ajutat ca un alt profesor să fie de acord și el să îmi dea recomandări pentru aplicații la proiecte de cercetare și la locuri de muncă.

Am citit Paraclisul Sfântului Efrem cel Nou timp de patruzeci de zile. Am citit și, cu voia Domnului, continui să citesc Paraclisul Maicii Domnului.

M-am rugat, pe deasupra rugăciunilor către Sfinții de mai sus, și Sfintei Xenia din Sankt Petersburg, Sfinților Mucenici Boris și Gleb, Sfintei Cuvioase Pelaghia din Reazani (nu știu dacă este canonizată, am impresia însă că este), Sfântului Mucenic Iachint (am evlavie la el), Sfântului Ioan Maximovici, Arhiepiscop the Shanghai și San Francisco. M-am rugat și părintelui Arsenie Boca, Sfântului Paisie Aghioritul și Sfântului Efrem Katounakiotul.

De asemenea, m-am rugat Sfântului Ierarh Leontie de la Rădăuți, Sfinților Mucenici Doctori fără de arginți Cosma și Damian cei din Roma, Sfântului Voievod Ștefan cel Mare, Sfântului Ierarh Iuvenalie, patriarhul Ierusalimului, Sfântului Ierarh Anatolie, patriarhul Constantinopolului, Sfântului Ierarh, arhiepiscopul Cretei și Sfintei Cuvioase Marta.

Mulțumesc lui Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfinților și Sfinților Îngeri, pentru ajutor!

Nu sunt vredinic, sunt păcătos și nu am pe cât de multă evlavie ar trebui să am față de Dumnezeu, față de Maica Domnului, față de Sfinți și față de Sfinții Îngeri. Dar sunt foarte recunoscător pentru ajutorul primit.