ADD : Sfântul drag sufletului meu, grabnic ajutător!

Sfântul drag sufletului meu, grabnic ajutător! Slavă lui Dumnezeu pentru toate câte ne-a dăruit, ne dăruiește și ne va dărui! Mulțumesc Maicii Domnului și Sfântului Efrem cel Nou pentru ajutorul pe care l-am primit! Revin…. să vă încredințez de GRABNICUL AJUTOR al Sfântului Efrem cel Nou.

Zilele trecute, am postat despre un moment important în viața noastră:

,,Soțul meu a căutat un nou loc de muncă acasa. A găsit la o firmă comercială particulară. Totul părea în regulă…dar, și-a dat repede seama că nu era așa cum discutase cu directorul managerial: curse cu kilometri mulți de parcurs zilnic…tonaj mare pe mașină peste capacitatea acesteia…în fiecare zi altă mașină, fiecare cu probleme funcționale nerezolvate….marfă descărcată la mână (deși era încărcată cu motostivuitorul)…sâmbete si ore suplimentare neplătite…salariu mic…indiferența patronilor, dar și a colegilor…l-au făcut pe soțul meu să cadă în deznădejde. Dar, sfântul care aude și cunoaște mai bine ca noi ,,suspinul tainic al inimilor noastre”, a venit cu ,,alinarea sa părintească prin care prind nădejde cei lepădați de toți” …și a primit veste că este în oraș un loc de muncă nou…Nădăjduim că Sfântul îi va rândui un loc de muncă mai bun și cu mai puțin stres!”

Ieri, a dat concurs: nu a avut contracandidați, oamenii din jurul său au fost deosebit de atenți, îngăduitori, întrebările au fost ușoare și puține…. a obținut postul!….cuvintele sunt de prisos…doar cine a gustat din minunile sfântului poate să ne înțeleagă bucuria….

Cu speranța, că neputincioasele mele cuvinte, au ajuns la inimile și mințiile dumneavoastră…vă îndemn cu tot sufletul să cereți ajutorul Sfântului Efrem cel Nou, cel care ,,dăruiește binecuvântare și luminare lăuntrică prin mijlociriile sale”, ,,ne cuprinde nevăzut cu mărinimie, pe toți, sub acoperământul dragostei sale”, ,,ne umple de nădejde” și ,,ne împlinește cererile noastre”, adeverind GRABNICUL SĂU AJUTOR!

,,Bucură-te, anotimpul înnoirii lăuntrice, pururea luminat de căldura Soarelui Dreptății!

Mulțumesc, Sfinte Părinte Efrem cel Nou, sfântul drag sufletului meu! o nevrednică slugă a lui Dumnezeu