Cristina: Am sa va marturisesc despre ajutorul si mangaiere Sfantului Mare Mucenic Efrem cel Nou.

Buna ziua. Am sa va marturisesc despre ajutorul si mangaiere Sfantului Mare Mucenic Efrem cel Nou.in primul rand vreau sa multumesc Tatalui Ceresc ,Domnului Iisus Hristos, Preacuratei Sale Maici, Sfantului Efrem, Sfantului Nectarie, Sfintei Parascheva si tuturor sfintilor si puterilor Ceresti pentru dragostea nemarginita pe care ne-o poarta si pentru bunatatatea lor.

Sunt insarcinata in 3 luni jumate. La inceput nu eram prea incantata dar acum ma bucur din suflet. Lucrez ca ingrijitoare in Austria. Se 2 saptamani i-am gasit si prietenului meu ceva de munca in Austria dar la o distanta de 400 km. Ne-am hotarat sa facem acest sacrificiu de cateva luni de a sta departe unul de celalalt pentru bebe sa adunam ceva banuti pentru nastere si botez+nunta. Miercuri seful lui a vrut sa il trimita acasa pentru ca nu intelege limba dar el stia asta. Am vorbit eu cu el si l-am rugat sa-i mai dea o sansa.

Era in dubii in seara aia dar a spus ca are un prieten si poate are el nevoie de un roman daca mai sunt altii acolo. Am plans si eu si el pentru ca a renuntat si la serviciul din Romania. Ne-am pus sa ne rugam. Eu am facut acatistul Sfantului Efrem cu nadejdea ca nici da data asta nu ne lasa si ne ajuta asa cum a facut mereu. Aveam asa o presimtire ca Dumnezeu nu ne lasa.

Am adormit plangand si vorbind cu Dumnezeu. Dimineata la 5 m-am trezit necajita. M-a sunat si el ca nu puteam dormii. De ingrijorare nu stiam ce va fi, chiar vroiam sa-i spun sa isi impacheteze hainele. I-am spus: hai sa ne rugam ca Dumnezeu e cu noi nu lasa si oricum nu sta in putinta noastra. La ora 8 m-a suna patronul ca-i mai da o sansa, il baga la o faza unde nu trebuie sa vorbeasca prea mult dar salariul e mai mic daca accepta sa mearga la fabrica. Am inceput sa plang de bucurie si cum Dumnezeu nu ne-a lasat si ne-a auzit. Pentru mine a fost o minune. Acum speram sa fie bine pentru ca inca se acomodeaza greu si este in proba dar ne rugam sa fie voia Tatalui Ceresc. Dumnezeu intinde mana tuturor. Nu lasa pe nimeni asta mi-a dovedit-o mereu. Niciodata nu m-a lasat indiferent ca a fost greu sau usor! Haideti cu totii sa ne rugam si sa ne apropiem de El ca este bun!minunat esti Dumnezeul nostru! Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh Amin.Sfinte Efrem slava Tie! Maica Domnului marire Tie!