Cristina: fântul Efrem, prietenul meu drag, alături de Maica Domnului, au fost încă o dată alături de noi.

Sfântul Efrem, prietenul meu drag, alături de Maica Domnului, au fost încă o dată alături de noi. Acum ceva timp cel mic s-a îmbolnăvit și a trebuit să îi fac injectabil, cel mai puternic. Am stat si m-am gândit ce sa fac, stiind ca sunt foarte dureroase si ar fi fost imposibil să i le fac. Atunci soțul meu a spus să îi punem o branula.

In prima faza nu eram de acord deoarece, dacă copilul face cumva șoc anafilactic, este un timp scurt in care trebuie să ajungi la spital. Am acceptat însă stiind ca este cel mai usor pentru el, să nu il chinui. Mi-am pus toată nădejdea in Maica Domnului, Mântuitorul nostru Iisus Hristos și in Sfantul Efrem si totul a fost ok.

Noaptea trecuta tot cel mic, a inceput sa tuseasca destul de tare și nu se putea opri. M-am rugat Sfântului sa il liniștească si a reusit sa se odihnească in continuare.Sunt multe minunile pe care Sfântul Efrem le face cu noi, pornind de la gasitul unui lucru când te grăbești, la a da gândul cel bun când trebuie să iei anumite hotărâri.

La multumesc din suflet atat Sfântului, cât și Maicutei, Mântuitorului si tuturar Sfinților pentru ajutorul grabnic acordat. Eu stiu ca nu m-as putea descurcă fără ei si sunt convinsă că atâta timp cât vom continua să ne rugăm si sa credem in Dumnezeu, totul o sa die bine. Mare este Dumnezeu!