Cristina: Buna seara , as vrea sa fac din nou o marturisire despre ajutorul primit de la Sfantul meu de suflet

Buna seara , as vrea sa fac din nou o marturisire despre ajutorul primit de la Sfantul meu de suflet – Sfantul Efrem dar si al Sfantului Nectarie – ocrotitorul casniciei mele – doi mari sfinti pe care Bunul Dumnezeu ni i-a daruit pentru a ne intarii credinta. Sfantul Efrem si Sfantul Nectarie m-au ajutat sa rezolv o problema importante cu documentele inainte de casatoria civila, inca nu facusem cererea pentru casatorie iar buletinul sotului expirase. Nunta era programata peste cateva zile – pare o situatie imposibila , insa cu ajutorul sfintilor mei dragi nimic nu este imposibil , asa ca ne-am casatorit asa cum stabilisem , rezolvand totul cu viteza luminii.

O alta ocazie in care mi-au venit grabnic in ajutor a fost cand l-am dus pe sot la munca dimineata avand si copilul cu noi in masina, l-am lasat pe sot, apoi intorcandu-ma acasa am realizat ca am uitat cheile inauntru in casa Nu aveam mobil la mine, nici laptele copilului, ar fi fost un dezastru sa asteptam ora 16 cand termina sotul munca. M-am intors la locul de munca al sotului sperand ca inca il gasesc acolo, rugandu-ma in tot acest timp Sfantului Efrem si Sfantului Nectarie , sa il gasesc acolo desi el imediat de la birou pleca pe teren .

Ajungand la birou, nu cunosteam pe nimeni si prima persoana care mi se adreseaza a fost chiar managerul firmei care nu stia ce fac acolo. I-am raspuns ca-l caut pe sot si i-am explicat situatia, el mi-a raspuns ca a plecat deja , dar ca are numarului de tel si ca o sa-mi dea si adresa de unde se afla pe teren (Managerul era singurul care avea numarul lui de telefon, sotul fiind nou in firma!).
Asa am putut ajunge sa-mi recuperez cheile si am putut intra in casa. Inca o ocazie in care ne-a ajutat Bunul meu Sfant Efrem a fost cand sotul nemaiavand de munca , a ramas acasa, eu nu lucrez, avem si un copil mic, era o situatie disperata si citind acatistul Sfantului, in cateva zile l-au chemat iarasi la munca.
I-am promis Sfantului ca voi marturisii ajutorul acordat mereu la nevoie pentru care ii multumesc din adancul inimii. Multumesc Sfinte Efrem , multumesc Sfinte Nectarie Laudat sa fie Bunul Dumnezeu !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *