Cristina: Acum doi ani, in aceasta luna sfânta de Octombrie, intr-o perioada foarte grea a vieții mele

Acum doi ani,in aceasta luna sfânta de Octombrie, intr-o perioada foarte grea a vieții mele, am cunoscut pe Sfântul Mare Mucenic Efrem. A apărut in viata mea atunci cand nu mai vedem nici o soluție pentru problemele prin care treceam. Eram deznădăjduită si lipsită de vreun ajutor. Nu imi doream decât sa găsim un medic bun pentru a o opera pe mama si iată ca Bunul Iisus Hristos ne-a dăruit un minunat doctor fara de arginți pe Sfantul Efrem.

De atunci si pana in prezent ,Sfantul nu ne-a părăsit niciodată si ne-a ajutat ori de cate ori i-am cerut ajutorul. Ne-a ajutat de nenumărate ori in toate problemele de sanatate, si ne-am redobândit sănătatea mult dorita. Ultima minunea mi-a dăruit-o acum câteva zile pe care l-am rugat pe Sfantul Efrem sa-i dăruiască mamei mele diagnostic buna la o investigație a sânului, iar grabnicul lui ajutor nu a întârziat sa apăra. I-am promis ca daca totul va fi bine voi mărturisi aceasta minune sfânta.

Multumesc din suflet bunul si iubitul meu Sfantul Efrem pentru toate darurile minunate cu care m-ai învrednicit. Si cum slabele mele cuvinte sunt prea putine pentru a mulțumi bunului Sfant. Citesc Sfântul acatist in fiecare seara. Slăvit sa fi Sfinte Mare Mucenic Efrem grabnic ascultător si ajutător. In acești doi ani minunați si binecuvântați de Bunul Dumnezeu am cunoscut si pe Sfântul Ierarh Nectarie mare făcător de minuni, pe Sfantul Ioan Rusul si pe Sfanta Cuvioasa Parascheva de la Iași. Acești minunati sfinți m-au ajutat in cele mai grele momente ale vieții mele, dăruindu-ne sănătatea cea mult dorita.

Cuvintele sunt prea putine pentru a le multumi bunilor sfinți pentru tot ajutorul dăruit. O viata alături de sfinți e mult mai aproape de Dumnzeu iar zilele sunt senine. Multumesc Născătoarei de D-zeu Fecioarei Maria, Bunului Iisus Hristos si tuturor sfinților pt grija ce ne-o poarta. Rugati-va si viata va fi mai ușoară si plină de binecuvântări cerești !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *