Cory: Doresc sa marturisesc ajutorul grabnic pe care mi l-a dat azi, 01 august 2016.

Doresc sa marturisesc ajutorul grabnic pe care mi l-a dat azi, 01 august 2016. Fiul meu a reusit la mai multe examene sustinute pentru licenta 2016, la buget, dar isi dorea sa ajunga la mate- info, laBrasov, lucru care s-a si intamplat, dar a dus originalul diplomei de bac cu 2 saptamani inainte la UPG pentru a-si pastra locul.

Astazi am mers sa ridicam dosarul cu originalul diplomei pentru a merge la Brasov ca nu avea locul pastrat decat pana pe 29 august, crezand ca e suficient timp, dar surpriza, in UPG nu am gasit decat secretara universitatii care venise sa mai aranjeze ceva acte fiindca toata universitatea era in CONCEDIU toata luna august.

Mi s-a spus sa vin pe 01 septembrie pentru acte, iar fiul meu nu se mai putea inscria la Brasov. Atunci am inceput sa ma rog Sfantul Efrem cel Nou, Maicii Domnului si tuturor sfintilor sa nu ma lase si am mers din nou la secretara spunandu-i ca nu renunt, ca e dreptul copilului meu sa-si aleaga facultate si i-am zis sa-mi cheme Decanul din concediu sa discut cu el, fapt care s-a si intamplat, a pus mana pe telefon si l-a sunat rugandu-l sa vina ca eu nu renunt. A venit acesta si dupa ce ne-a certat si in acelasi timp ii spunea fiului meu ca nu e o alegere buna sa plece din UPG, ne-a dat dosarul. Am scis aceasta in semn de multumire pentru Sfantul Efrem si pentru toti Sfintii care se roaga pentru noi si pentru Maica Domnului si sa va rog,pe toti sa va rugati si voi ca Sfintii mijlocesc pentru noi, Amin!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *