Claudia: Sanatate si viata frumoasa pentru voi toti.

Revin cu o mărturisire si tot odata cu cerința din suflet către voi cei care ma puteti ajuta, nu exista zi in care eu sa nu am parte de cel puțin două crize de atacuri de panica, mie frica atat de tare pentru viata soțului meu încât am ajuns sa ma rog cu cea mai mare putere ca viata mea sa i-o dea lui Bunul Dumnezeu.

Simt ca imi iese inima din piept incep sa respir greu am gânduri foarte urâte de care nu pot scăpa sub nicio formă iar lucrurile acestea simt ca ma baga in pământ.

Dar de fiecare dată citirea acatistului Sfantului Efrem si al Sfantului Nectarie ma liniștește chiar daca asta se intampla in decursul cititului si tot asa din ce citesc si ma rog mai tare gândurile de moarte si frica mai rau pun stăpânire pe mintea mea. Cei care ati trecut prin asa ceva va rog din suflet spuneti-mi si mie daca ati reusit sa scăpați sănătoși și as dori sa mai stiu daca citirea acatistului Sfabtului Efrem cel pentru boli incurabile a ajutat pe cineva care a suferit un infarct.

Imi cer iertare celor care poate v-am plictisit dar asa simt eu caci aici prind puțin curaj de viata. Sanatate si viata frumoasa pentru voi toti.