Alina: De câteva săptămâni aman sa va scriu minunile săvârșite de Sfântul Efrem.

De câteva săptămâni aman sa va scriu minunile săvârșite de Sfântul Efrem. Prima minune. Am ceva probleme cu dantura si imi trebuiau 4 implanturi. Stomatologul mi a spus ca sub nici o forma nu poate pune 4, ci doar 3, deoarece nu existe „teren”. Rugaciunile puternice au facut ca in ziua in care mi-a pus implanturi nici nu s-a mai discutat ca nu pot fi puse 4.

A doua minune.

După câteva investigatii aflu ca am sinuzita maxilara si 2 medici imi recomanda operatie cu internare, de urgenta. Au urmat zile de lacrimi si rugăciuni pentru ca oricum aveam programata operatia pentru implanturi si era prea mult. Tot ca minune aflu ca in Suceava sunt particele ale Sfântului. Am mers la racla Sfântului si cand am alaturat obrazul am simtit o căldură exact in locul unde mi-au indicat medicii ca se afla localizata sinuzita. A doua zi am mers la al 3-lea medic. Acesta mi-a spus că nici nu poate fi vorba de operatie, nu-mi recomanda nici macar antibiotice.

Sfântul este alături de noi. Iar acu toata nădejdea este la Sfântul Efrem sa ne ajute cu sarcina, deoarece medicul tocmai ne-a anunțat că e foarte posibil sa se fi oprit din evoluție. Însă Sfântul este aproape si nu încetez să ma rog..Aveti credinta!