Claudia: Lucrez intr-un domeniu in care pe vara nu sunt platita, desi merg la munca.

Am de ales, intre a primi toti banii in iulie, apoi abia in octombrie, sau a primi o suma ff mica, pe vara, in fiecare luna. Anul acesta, nu stiam ca trebuie facuta cerere, nu s-a anuntat pe grup..
Evident ca ii voiam pe toti, ca sa pot macar sa plec in concediu, cateva zile. Am si 2 rate in banca, si luat asa, cate putin, nu ar fi ajuns pt nimic.
Sefa a spus ca este prea tarziu, ca trebuia cerere, etc . M-am resemnat. Nici nu mai aveam ce sa pun in amanet, ca sa pot sa plec si eu macar cateva zile. Totusi, am citit acatistul Sfantului meu Drag, Efrem, pentru altceva. Eram cu ochii in lacrimi la ideea ca nu voi pleca in concediu….
Cand, ieri, ma suna dna contabila:
-Stiti, au mai ramas ceva bani disponibili, daca totusi doriti sa ii primiti pe toti odata, inca se mai poate, chiar daca nu ati facut cererea atunci.
Nu mi-a venit sa cred!
Multumesc, Sfantul Efrem!
Chiar daca o sa plang putin pana in octombrie, cel putin sunt fericita ca voi primi banii, sa pot merge cateva zile la munte!
Si mai am o rugaminte, asupra careia o sa revin la momentul potrivit!
Deocamdata, multumesc Sfantului pt ca a facut aceasta mica minune, la care nu mai speram, dar care pt mine inseamna enorm!