Carmen: Vreau sa depun si eu mărturie la grabnicul ajutor care l-am primit de la Sfântul Efrem Cel Nou făcător de minuni

Vreau sa depun si eu mărturie la grabnicul ajutor care l-am primit de la Sfântul Efrem Cel Nou făcător de minuni,impreuna cu Sfânta Feciora Maria Mama noastra a tuturor. In urma cu mai multi ani am avut in necaz mare cu fratele meu. Fiind la acea vreme in Italia lucram la o familie deci un post fix,nu puteam sa plec de acolo. Eu iertam in Nord iar fratele meu in sud Italia. A fost inchis pe nedrept el neștiind nici limba italiana in perioada aia l-am cunoscut pe Sfântul Efrem din întâmplare pe internet (sau poate Sfântul ma gasit pe mine in disperarea mea) m-am rugat cu lacrimi si cu credință ,in acelasi timp ieram foarte linistita iera ceva ce nu pot sa descriu in cuvinte, ar fi multe de spus.

Mai pe scurt cu ajutorul Maicii Domnului a Sfântului Efrem si a tuturor sfinților fratele meu in o luna de zile iera acasa. Saptamana trecuta, baiatul meu a avut un examen foarte important pentru el . Avea emotii,frica si tare deznădăjduit. Am inceput sa citesc Acatistul Sfântului Efrem si săi cer ajutorul pentru baiatul meu .

Nu a întârziat Sfântul Efrem sa ma ajute si de data aceasta, baiatul a luat examenul cu bine, mereu este langa noi si e grabnic ajutător. Oricine il cheama cu credință nu intarzie niciodata! Multumesc Bunului Dumnezeu, Sfintei Treimi, Maicii Domnului, Tuturor Sfinților si Sfântului Efrem Cel Nou pentru ajutor.