Bianca: Doresc să relatez și eu o minune pe care Sfântul meu drag, părintele Efrem a făcut-o cu mine, păcătoasa.

Doresc să relatez și eu o minune pe care Sfântul meu drag, părintele Efrem a făcut-o cu mine, păcătoasa.

Sunt studentă și urmează să trec în anul III de facultate. Cu trecerea timpului, simt că mă adâncesc în stres și în stări de deznădejde din ce în ce mai mult, din cauza gradului de dificultate a materiilor și a examenelor ce mi se par din ce în ce mai grele. Din cauza aceasta, am rămas cu restanță la 2 materii din anul II , asta fiind un mare impediment în trecerea în ultimul an universitar și în alegerea lucrării de licență.

A venit luna septembrie și am reușit cu multă trudă și rugăciune către Sfântul să trec la prima materie, urmând ca la a doua sa o iau abia în reexaminare. Am avut multe emoții și frică, însă am promis Părintelui Efrem că voi face publice aceste rânduri, dacă reușesc să trec cu bine de restanțe.

Și pentru că știu că mulți studenți sunt în situații similare, iar panica pune grav stăpânire pe tine, pot spune cu tot sufletul că răspunsul și vindecarea în aproape orice situație stă doar în rugăciune. Știu sigur ca Sfinții bunului Dumnezeu împreună cu Maica Fecioară Maria mijlocesc pentru noi, iar acest fapt minunat stă în multele situații din viața de zi cu zi în care primim ajutor în mod tainic, fără ca măcar să ne dăm seama! Slavă Domnului pentru toate!