Anonim: Vreau sa va povestesc si eu ajutorul primit recent de la cei doi ocrotitori ai mei: Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfantul Efrem cel Nou.

Vreau sa va povestesc si eu ajutorul primit recent de la cei doi ocrotitori ai mei: Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfantul Efrem cel Nou, Sfintii dragi sufletului meu. Cu aproximativ o saptamana in urma m-am trezit intr-o zi ca ma racaie in piept ceva de parca aveam un smirghel in interior cand respiram, fara sa fie prezente si alte simptome (febra, curs nas, durere/usturime in gat, stranut s.a). Trece luni, trece marti, smirghelul se inasprea si mai tare, a aparut si o durere surda de cap. ‘O raceala atipica!’ mi-am spus. Miercuri m-am rugat Sfintilor mei dragi sa ma ajute sa trec cu bine prin aceasta gripa, viroza sau ce o fi ea si m-am rugat sa nu fie Covid ca sa nu imbolnavesc cumva pe cei din jurul meu pentru ca destul de multa lume sufera/ moare din cauza acestui virus. In scurt timp (aprox o jumatate de ora) racaiala din gat a disparut ca prin minune. Spre seara au aparut doua puseuri de caldura inexplicabile, care asa cum au venit au si disparut. Seara, cand m-am culcat, in starea dintre trezire si atipire cineva parca mi-a spus: ‘Sa vedem cum evolueaza!”.
Joi am inceput sa tusesc la inceput usor si sec in prima parte a zilei si apoi spre seara. Vineri si sambata tusea s-a intetit. Duminica, tusea se trasformase in niste accese de tuse destul de serioase ca efectiv imi curgeau lacrimile si simteam ca nu mai am aer sa respir, ca ma sufoc. M-am rugat din nou Sfintilor mei dragi si ajutorul nu a intarziat sa apara. Dupa ce toata dimineata tusisem intr-una, dintr-o data tusea disparuse. Mi-am facut apoi si testul rapid Covid cu antigen care a iesit NEGATIV, exact asa cum ma rugasem (sa nu fie Covid). Ieri, luni, am mai avut un singur acces de tuse, o ultima rabufnire. Toata acesta saptamana nu am luat nimic altceva decat niste Faringosept si am baut cateva ceaiuri. Ajutorul Sintilor nostri este absolute minunat si se revarsa asupra noastra atat de bogat. Nu voi putea fi niciodata suficient de recunoscatoare Sfintilor mei dragi pentru tot ajutorul si ocrotirea lor oferite pana acum atat mie cat si intregii mele familii. Ma rog zilnic catre cei doi ocrotitori ai mei: Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfantul Efrem cel Nou, sunt la a cincea marturisire si sper sa nu ma opresc niciodata din a impartasi cu toata lumea minunile, ajutorul primit si ocrotirea neincetata a Sfintilor dragi mie . Slaviti sa fiti in veci de toti credinciosii, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfinte Efrem cel Nou, alaturi de Sfanta Treime si de toti Sfintii! Doamne ajuta tuturor.”