Anonim: Vreau sa multumesc si eu Sfantul Efrem cel Nou, Maicii Domnului si tuturor sfintilor pentru ajutorul dat saptamana trecuta.

Vreau sa multumesc si eu Sfantul Efrem cel Nou, Maicii Domnului si tuturor sfintilor pt ajutorul dat saptamana trecuta. A trebuit sa merg cu mama mea la un spital pentru un consult nefrologic. Mi-am luat o zi de concediu deoarece stiam ca va dura toata procedura.
 
Am fost inca de dimineata la spital, am luat bon de ordine si ne-am pus sa asteptam, afara, in frig. In tot acest timp, m-am rugat Sfantul. Efrem sa nu asteptam foarte mult, doctora sa fie o persoana empatica si blanda, iar rezultatele sa iasa bune. Nu am asteptat foarte mult si am fost preluate. Dupa ce a fost consultata mama mea de medicul rezident, ne-a spus sa asteptam pt ca va veni si dna doctor sa ii faca un control si o ecografie. Am inceput sa citesc acatistul Sfantul Efrem si pe la jumatatea acatistului, am fost chemate.
 
Mama a fost consultata si de dna doctor care a avut rabdare cu ea. Apoi am trimis-o pe mama acasa si am ramas eu sa astept rezultatele. Rezultatele au iesit bune si vreau sa ii multumesc din suflet Sfantului Efrem. Ma rog in continuare sa ma ajute si la job, deoarece trec printr-o perioada foarte tensionata si stresanta. Si sa ma ajute sa ma intaresc in credinta, in rabdare si nadejde. Sa imi gasesc pacea si linistea sufleteasca si dc este spre folosul meu, sa imi gasesc pe cineva cu care sa imi intemeiez o familie. Slava Lui Dumnezeu, Maicii Domnului si tuturor Sfintilor.”