Anonim: Sărbători binecuvântate și multă sănătate tuturor credincioșilor!

Sfântul Efrem, minunea din viața mea!

Am pierdut șirul mărturiilor mele dar i-am promis Sfântului că voi face cunoscute minunile săvârșite de el din ultimile luni din viața mea.

Prima minune a făcut-o cu nepoțica mea, după 13 ani a ajuns in Anglia în brațele părinților ei (ea fiind crescuta de bunici).

A doua minune a făcut-o pentru cumnata mea, îi ieșise o gâlmă la gât (cu 10 ani in urma a avut cancer) și m-am rugat Sfântului sa nu recidiveze și să nu fie nimic grav și asa a fost.

A treia minune a făcut-o pentru mama cumetrei mele care i s-a pus un diagnostic foarte grav dar după investigatii mai amănunțite s-a dovedit că nu are acel diagnostic ci cu totul altceva, iar cu rugăciuni și multa credință cu siguranță va fi bine.

A patra minune a făcut-o când mi s-a stricat mașina și m-am rugat Sfântului Efrem sa nu fie ceva costisitor și mi-a îndeplinit dorința.

Minunea cinci a venit când m-a oprit poliția și nu aveam centura pusă și nici farurile aprinse și eram convinsă că-mi voi lua o amendă frumușică. In timp ce agentul de poliție scria procesul verbal eu m-am rugat Sfântului Efrem să facă o minune și să-mi de-a o amendă doar pentru una din greșeli nu ptr ambele și minune, am primit un avertisment.

Mulțumesc Sfinte Efrem, Măicuței și Domnului nostru Isus Hristos că ne asculta și nu ne lasă niciodată!

Sărbători binecuvântate și multă sănătate tuturor credincioșilor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *