Anonim: Cu tot sufletul îți mulțumesc ,Sfinte Efrem !

Au trecut câteva luni de când Sfântul Efrem a venit iarăși în ajutorul meu și m-a ajutat cum a știut El mai bine. Am avut o perioadă destul de stresantă cu licența, pot spune ca fiind ocupată pe timpul verii cu tot felul de lucruri, am lăsat-o cam pe ultima sută de metri. Învățam în fiecare zi, trăgeam de mine să fiu cu toate la zi.

M-am rugat extrem de mult să iau o notă bună atât la scris , cat și la prezentarea licenței și așa a și fost , media totală fiind 9.28 . Mi-am dorit mult să obțin o notă bună , pentru a intra la master la buget . Aveam colege care aveau medii peste 9.5 și mă stresa gândul ca nu o sa prind loc , fiind doar 10 locuri la buget .

Cu ajutorul lui Dumnezeu și a Sfântului Efrem am reușit să fiu admisă , a 8-a . Iar ca orice absolvent de facultate , după ce am terminat cu licența , mi-a apărut gândul “ bun și de mâine cu ce mă ocup “ . Simțeam ca nu mai aveam niciun rost să mă trezesc dimineața , să mi ocup timpul cu ceva .. Iarăși am apelat la Sfântul Efrem să mă ajute să îmi găsesc un loc de muncă , eu terminând facultatea de asistență medicală generală.

Am aplicat într-o seară la 2 clinici , iar a doua zi m-au sunat pentru un interviu . La interviu mi-au dat un material de învățat , iar pe baza lui dădeam un test , apoi decideau dacă sunt admisă sau nu . Pe parcursul facultății am stat în cămin , iar eu fiind la master mi-am dorit tare mult să mai rămână locuri , ca să mă pot caza .

Mare mi- a fost mirarea ca am prins un loc fix în aceeași cameră în care am stat anii anteriori de facultate și aceleași colege care sunt de fapt și prietenele mele cele mai bune . În aceeași zi în care mi-am făcut cazarea , m-au și sunat de la clinică să mă anunțe ca sunt acceptată . Și acum îmi amintesc cat m-am stresat pentru toate lucrurile astea , pe care le am acum și de care sunt atât de recunoscătoare pentru ca Sfântul Efrem a fost în spatele meu și a aranjat lucrurile cum a știut mai bine .

Pe Sfântul Efrem îl știu de mulți ani , încă de când aveam examenul de bacalaureat și nu m-a lăsat niciodată , indiferent cat de mare sau mică a fost problema , El a fost acolo . Cu tot sufletul îți mulțumesc ,Sfinte Efrem !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *