Anonim: Mulțumim Sfinte drag pentru tot ce faci pentru noi!Slava lui Dumnezeu, Maicii Domnului și tuturor sfinților!

Buna ziua! As dori sa mărturisesc faptele bunului nostru ocrotitor Sfântul Efrem, cea mai recenta dintre ele din viața mea fiind următoarea: De vreo 4 Ani de zile am auzit de acest minunat Sfant, i-am citit cărțile, am vorbit despre el, l-am rugat in multe probleme și m-a ajutat necontenit sau daca nu s-a împlinit inseamna ca așa a trebuit sa fie! Dar ceea ce va voi mărturisi nu mi s-a întâmplat niciodată pana azi! Revenind, de-a lungul acestor ani încărcați cu atâtea probleme, am vrut cumva sa ajung la sfant sa -i Multumesc pentru tot ! In timp ce citeam din cartea Sfântului am zis ca voi pleca când voi fi terminat cartea! Așa cum am zis, așa s-a întâmplat! Am vorbit cu nasa mea si am întrebat-o daca ii va plăcea o astfel de călătorie mai ales ca era si ziua ei de naștere! A acceptat cu mare drag si uita – ne, joi am pornit la drum( din orasul Braila). Am ajuns la Sfant cu bine… i-am multumit si ne-am rugat fiecare dintre noi doua cum a putut!

Vreau sa va spun ca nu am simțit nicio descriere specifica din cărți…sau altceva! M-am bucurat si la plecare doar m -am mai dus din nou la el si l-am” îmbrățișat”! I-am multumit!
Duminica, ieri mai exact, 24.03.2024, pe drumul de intoarcere( am
Fost cu mașina nașei mele) am simțit brusc o durere in ochi! Și asta s-a întâmplat in timpul când traversam Bulgaria, practic eram foarte aproape de granița! Am oprit mașina am luat o pastila dar deși m-a
calmat puțin…ma durea!
Pana am ajuns acasă…in câteva ore(5-6 ore ) ochiul meu era umflat…iar problema a evaluat rapid pana nu l-am mai putut deschide deloc! Azi dimineața pentru ca nu mai puteam, a venit doamna care se ocupa de casa părinților mei ca sa ma ajute! Fără sa știe….mi a zis: “ Ia uite ca te am visat aseară, eram amandoua a venit la mine un bătrân Înalt, foarte înalt care mi a zis: sa i spui sa nu mănânce oua măcar o săptămâna!

Ceea ce va spun eu este ca aveam de gând sa mănânc oua pentru ca ma Simteam rău! ( deși tin post )!

Nu i-am zis nimic! M-am dus la medic…m-a văzut si mi-a zis : luați tratamentul pentru 7 zile! Când am revenit acasă si i-am aratat icoana sfântului si i-am povestit ce aveam de gând sa fac a afirmat – “ El a fost”! Nu știu “de ce “, dar simt ca m -a protejat”
Doamna A. a ramas muta, culmea i-am adus de la Mânăstire si ei icoana cu Sfantul Efrem! Nu voi mai manca oua!

Este pentru prima data când …Sfantul mi-a “vorbit!” Si îl voi asculta!

Mulțumim Sfinte drag pentru tot ce faci pentru noi!Slava lui Dumnezeu, Maicii Domnului și tuturor sfinților!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *